۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳
طرح آبرسانی گناباد با مشارکت ارتش آغاز شد

طرح آبرسانی گناباد با مشارکت ارتش آغاز شد

مدیر آب و فاضلاب گناباد گفت: طرح آبرسانی و اصلاح خطوط انتقال آب ۳۰ روستای بخش کاخک از توابع گناباد با مشارکت قرارگاه جهادی و محرومیت‌زدایی ارتش از امروز (۲۷ فروردین ماه) آغاز شد.

به گزارش بازار، مجید اکرادی روز چهارشنبه افزود: طرح آبرسانی و اصلاح خطوط انتقال آب روستاهای بخش کاخک گناباد با مشارکت قرارگاه محرومیت زدایی و جهادی ارتش جمهوری اسلامی و آب و فاضلاب این شهرستان در مجموع با اعتبار ۴۵۰ میلیارد ریال در ۶ مرحله و به مدت ۲ ماه اجرا می شود.

وی بیان کرد: در مرحله نخست ۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این طرح تخصیص یافته که ۵۰ میلیارد ریال آن توسط ارتش و ۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات آب و فاضلاب گناباد تامین شد.

مدیر آب و فاضلاب گناباد ادامه داد: در مدت ۲ ماه اجرای این طرح، آبرسانی و اصلاح خط انتقال ۳۰ روستا زیر پوشش مجتمع های آبرسانی شهید کامیاب، فجر و استاد انجام می شود.

اکرادی گفت: مرحله نخست روستاهای محدوده خدمات مجتمع آبرسانی استاد را در برمی گیرد.

۴۸ هزار مشترک زیر پوشش خدمات امور آب و فاضلاب گناباد قرار دارند و اکنون حدود ۱۰۰ درصد مناطق شهری و روستایی به جز ۱۰ روستای با جمعیت کم، تحت پوشش خدمات آب و فاضلاب گناباد قرار دارند.

آب مورد نیاز مناطق شهری گناباد از ۲۲ حلقه چاه عمیق و آب شرب مورد نیاز ۷۵ روستای تحت پوشش نیز از ۴۲ حلقه چاه عمیق، ۱۱ مجتمع آبرسانی و ۹۹ دستگاه منبع آب زمینی و هوایی تامین می شود.

همچنین آب و فاضلاب گناباد با دارا بودن عمیق ترین چاه های آب شرب استان خراسان رضوی با عمق بیش از ۳۰۰ متر در شهر کاخک و بهره گیری از ۳۷ ایستگاه پمپاژ، وظیفه تامین و توزیع آب شرب ۴۸ هزار مشترک چهار نقطه شهری گناباد، بیدخت، کاخک و روشناوند و ۷۵ روستا با جمعیت روستایی ۳۳ هزار نفر و ۵۴ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت شهری را عهده دار است.

امور آب و فاضلاب گناباد دارای ۶۸۹ کیلومتر شبکه توزیع و ۵۰۸ کیلومتر نیز خط انتقال آب است.

کد خبر: ۳۳۵٬۷۶۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha