۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۳
کهگیلویه وبویراحمد با ظرفیت های متنوع آماده استقبال از سرمایه‌گذاران است
استاندار:

کهگیلویه وبویراحمد با ظرفیت های متنوع آماده استقبال از سرمایه‌گذاران است

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان با ظرفیت های متنوع برای رونق و جهش تولید و شکوفایی اقتصادی آماده استقبال از سرمایه گذاران است.

به گزارش بازار، یدالله رحمانی در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اظهار داشت: در راستای حمایت از سرمایه گذاران برنامه های خوبی مصوب شده که با اجرای آنها استان در مسیر توسعه و پیشرفت قرار خواهد گرفت.

وی با تأکید بر نام‌گذاری سال ۱۴۰۴ توسط مقام معظم رهبری تحت عنوان «سال سرمایه‌گذاری برای تولید»، بیان کرد: بسترسازی برای جذب سرمایه‌گذاری، تسریع در صدور مجوزها و پهن کردن فرش قرمز زیر پای سرمایه‌گذار باید در اولویت همه نهادها قرار گیرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ضرورت برگزاری منظم جلسات کارگروه، تصریح کرد: «جلسات هفتگی با مسئولیت نهادهای متولی باید در دستور کار قرار گیرد.

رحمانی مصوبات این جلسات را لازم‌الاجرا دانست و گفت چه مصوباتی که واحدهای تولیدی موظف به اجرای آن هستند، چه مصوباتی که دستگاه‌های اجرایی، سیستم بانکی و تأمین‌اجتماعی باید پیگیری کنند، و چه مصوباتی که نیاز به پیگیری در سطح ملی دارد.

وی با بیان اینکه نام‌گذاری امسال توسط رهبری فرصتی برای گشایش در معیشت مردم و رونق تولید است، تأکید کرد: دولت باید با مشارکت مردم برنامه‌ریزی کند تا فضای سرمایه‌گذاری بهبود یابد و به تبع آن، اشتغال که دغدغه اصلی مردم و مسئولان است، رونق بگیرد.

رحمانی ادامه داد: با تلاش جمعی، گام‌های مثبتی در راستای تحقق شعار سال و بهبود معیشت و اشتغال مردم برداشته شود که برای رسیدن به این هدف باید از ظرفیت بخش خصوصی به خوبی استفاده شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه وبویراحمد، در این جلسه به تشریح عملکرد این ستاد پرداخت و گفت: این اولین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در سال جدید است که مهم‌ترین زیرساخت قانونی برای تحقق شعار سال (سرمایه‌گذاری برای تولید) محسوب می‌شود.

سید امیرتیمور موسویان تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳، ۲۷ جلسه برگزار شد که در آن ۱۱۹ پرونده واحدهای تولیدی مورد بررسی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: این جلسات منجر به تصویب ۳۰۶ مصوبه برای رفع موانع تولید شد که شامل مسائل مربوط به شبکه بانکی، تأمین اجتماعی و حل اختلافات بین واحدهای تولیدی و دستگاه‌های اجرایی بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان ادامه داد: در سال جاری مشکلات واحدهای تولیدی به صورت مستمر رصد و پیگیری می‌شود.

موسویان افزود: در جلسه امروز نیز سه پرونده مهم شامل واحدهای آب‌معدنی سی‌سخت، بتن دژسازان و گل زرشک مارگون مورد بررسی قرار گرفت و مصوبات لازم برای استمهال تسهیلات آنها تصویب شد تا تولید این واحدها پایدار بماند.

وی تاکید کرد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بستر مناسبی برای تحقق شعار سال و ایجاد اشتغال پایدار است و امسال از این ظرفیت به شکل بهینه‌تری استفاده خواهد شد.

کد خبر: ۳۳۵٬۷۴۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha