۲۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۰
پیگیری مشکلات مردم از اهداف سفر به همدان است
محسنی‌اژه‌ای:

پیگیری مشکلات مردم از اهداف سفر به همدان است

رییس قوه قضاییه گفت: پیگیری مشکلات مردم از اهداف سفر به همدان است و مسائلی که در جهت ارتقا و رفع مشکلات استان باشد پیگیری خواهد شد.

به گزارش بازار، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای روز دوشنبه در بدو ورود به همدان و در فرودگاه این شهر افزود: توفیقی حاصل شد که با جمع مسوولان قوه قضاییه در این ایام در دارالمومنین و دارالمجاهدین، استان کهن، با فرهنگ، عالم پرور، عارف پرور و سیاست پرور، شاعر پرور و شهید پرور همدان سفر کردیم.

وی اظهار کرد: در استانی به قدمت سه‌هزار سال و کم نظیر در دنیا حضور پیدا کرده‌ایم و امیدواریم در این سفر ضمن ورود به همه حوزه‌های قوه قضاییه از جمله دادگستری و سازمان‌های وابسطه، بازرسی کشور، سازمان ثبت اسناد و املاک پزشکی قانونی و اداره‌کل زندان‌ها سرکشی کنیم.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای تصریح کرد: مسائلی که مربوط به حوزه‌های قضایی و غیر قضایی است در این سفر پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین مسائلی که قوه‌قضاییه می‌تواند در جهت ارتقا و رفع برخی از موانع و مشکلات آن در استان کمک کند، به همراه مسوولان مربوطه بررسی خواهد شد.

رییس دستگاه قضا گفت: به همراه نماینده ولی فقیه در استان. استاندار همدان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و طبقاتی از اقشار مختلف مردم از نزدیک مسائل را بشنویم و در حد توان د. جهت بهبود مشکلات گامی برداریم.

وی تاکید کرد: در پایان سفر نتایج سفر را برای مردم تشریح خواهیم کرد.

کد خبر: ۳۳۵٬۲۷۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha