۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۲
سد دشت پلنگ با پیشرفت ۵۱ درصدی امسال آبگیری می‌شود
در گفت‌وگو با بازار؛

سد دشت پلنگ با پیشرفت ۵۱ درصدی امسال آبگیری می‌شود

بوشهر- زارع استاندار بوشهر گفت: سد دشت پلنگ با پیشرفت ۵۱ درصدی امسال آبگیری می‌شود.

ارسلان زارع در پایان بازدید از طرح‌های شهرستان دشتی در گفت‌وگو با خبرنگار بازار اظهار داشت: امروز از چند پروژه اقتصادی و عمرانی در شهرستان دشتی بازدید کردیم که بحمدالله پروژه‌ها را فعال دیدم و امیدوارم این روند تداوم یابد.


وی افزود: شهرستان دشتی، ظرفیت‌های خوبی در حوزه اقتصادی دارد و بسیار امیدوارم در سالی که به تدبیر رهبر انقلاب، به نام سال " سرمایه‌گذاری برای تولید " نامگذاری شده، شاهد فعالیت‌های گسترده‌ای در این شهرستان باشیم.


استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام از جمله پروژه‌های مستقر در شهرک صنعتی خورموج مورد توجه و تاکید قرار دارد.


دکتر زارع تصریح کرد: سرمایه‌گذاران و کارآفرینان و تولیدکنندگان نیازمند تقویت هستند و دولت چهاردهم در این راستا اهتمام دارد.

وی اضافه کرد: پروژه‌های حوزه مسکن در شهرستان دشتی طبق برنامه‌ریزی خوب پیش رفته واگرچه مشکلاتی دارند ولی قرار شد با پیگیری معاون عمرانی استاندار، جلسه بررسی و رفع مشکلات این طرح برگزار شود.

استاندار بوشهر گفت: امروز از سد دشت پلنگ بازدید داشتیم که روند پیشرفت فیزیکی مطلوبی دارد و با ۵۱ درصد پیشرفت فیزیکی، امسال آماده آبگیری می‌شود.


دکتر زارع ابراز داشت: این سد، بخشی از چالش‌های مردم در آب شرب و صنعت و بخش کشاورزی را رفع می‌کند و تا قبل از دهه فجر آماده آبگیری می‌شود.


وی به کم‌آبی و مشکلات حوزه آب استان پرداخت و اظهار کرد: با برنامه‌ریزی صورت گرفته، تلاش داریم با اولویت بندی، در دوره کوتاه مدت و میان‌مدت، مشکلات حوزه آب را رفع کنیم.


استاندار بوشهر بیان کرد: بدلیل خشکسالی‌های پیاپی، تابستان امسال با مشکلاتی در حوزه آب مواجه هستیم که از مردم نجیب استان درخواست دارم با صرفه‌جویی در مصرف و مصرف بهینه، کمک کنند.


وی با اشاره به محور خورموج به لاور نیز گفت: این مسیر به طول ۱۰ کیلومتر در دست اجراست که ۴ کیلومتر زیر ترافیک است و ۶ کیلومتر باقی مانده با شتاب خوبی در دست اجراست.

کد خبر: ۳۳۴٬۹۷۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha