به گزارش بازار، مصطفی سکرانی چهارشنبه با اشاره به ظرفیت بسیار بالای بندر شادگان برای انجام فرآیند صادرات کالا به کشورهای همسایه اظهار کرد: ۱۱ هزار و ۳۱۸ تن کالا از این بندر شامل سنگ، سرامیک، کاه و دام زنده به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شد که رشد ۲۱۲ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۲ را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه ۱۳ هزار و ۵۱۷ تن کالا در این بندر تخلیه شده است گفت: عملیات تخلیه بارگیری در سال گذشته ۱۷ درصد نسبت به سال ۱۴۰۲ افزایش را نشان میدهد.
سکرانی لوازم یدکی خودرو، پارچه، ابزار آلات صنعتی و ساختمانی از جمله کالاهای وارداتی به بندر شادگان در سال گذشته اعلام کرد.
رییس اداره بندر و دریانوردی شادگان بیان کرد: عمده صادرات و واردات در بنادر آبادان با کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله کشور امارات و کویت انجام شده است.
وی ضمن دعوت تجار، بازرگانان و فعالان اقتصادی برای فعالیت در بندر تجاری شادگان اضافه کرد: ۱۰ هزار مترمربع بارانداز، یکهزار و ۲۰۰ مترمربع انبار مسقف، ۱۰۰ متر اسکله و نیز آبراه با آبخور به عمق ۱۰ متر و ظرفیت تخلیه و بارگیری ۱۰۰ هزار تن در سال از ویژگیهای فیزیکی و فنی این بندر به عنوان مهمترین بندر کوچک محلی استان خوزستان به شمار می رود.
بندرشادگان به عنوان هفتمین بندر تجاری خوزستان دارای۲ پست اسکله از نوع شمع و عرشه بتنی به طول ١٠٣ متر و عرض ١٢ متر و ۲ پل دسترسی است.
این بندر محلی با عمق اسکله حداقل ۵.۵ متر در شرایط جزر و ظرفیت پذیرش شناورهای زیر پنج هزار تن، ظرفیت تخلیه و بارگیری حدود ١٠٠ هزار تن کالا در سال را دارد.
این بندر در رونق کسب و کار و تجارت در شهرستان شادگان از اهمیت اقتصادی ویژه ای برخوردار است.
نظر شما