۱۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
جابجایی بیش از ۵٠٠ هزار مسافر در فرودگاه بین‌المللی یزد در سال ١۴٠٣
مدیرکل فرودگاه‌های استان یزد اعلام کرد

جابجایی بیش از ۵٠٠ هزار مسافر در فرودگاه بین‌المللی یزد در سال ١۴٠٣

مدیرکل فرودگاه‌های استان یزد گفت: بیش از ۵٠٠ هزار مسافر طی سال گذشته در این فرودگاه جابجا شدند.

به گزارش بازار، کمال دهقان منشادی، افزود: پنج هزار و ۵٩٨ پرواز در سال گذشته در این فرودگاه نشست و برخاست داشت و ۵۵٧ هزار و ١١١ مسافر از فرودگاه بین المللی یزد جابجا شدند و در همین مدت پنج هزار و ٣۴۶ پرواز داخلی نشست و برخاست و ۵١٨ هزار و ۶٨۴ مسافر داخلی جابجا شده اند.

به گفته وی ٢۵٢ پرواز خارجی در فرودگاه بین‌المللی یزد نشست و برخاست داشت که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ٢١ درصد افزایش را نشان می دهد؛ همچنین ٣٨ هزار و ۴٢٧ مسافر پرواز خارجی در فرودگاه یزد تردد داشتند که حاکی از رشد ۴٩ درصدی است.

وی خاطرنشان کرد: در همین مدت چهار میلیون و ٢٠٣ هزار و ١٢٠ کیلوگرم بار نیز از طریق پروازهای فرودگاه بین المللی یزد جابجا شد که نسبت به سال قبل از آن ۲.۵ درصد افزایش یافته است.

دهقان منشادی افزود: در سال ١۴٠٣ فرودگاه بین المللی یزد به یکهزار و ٣٢۶ پرواز غیر مسافری (امدادی، آموزشی، نظامی) خدمت رسانی کرده است.

وی در پایان اظهار داشت : با توجه به آماده بودن زیر ساخت ها در فرودگاه بین المللی یزد و استقبال همشهریان و هموطنان از سفرهای هوایی، آمادگی کامل جهت افزایش پروازهای داخلی و خارجی در مسیرهای مختلف را در سال ١۴٠۴ با جدیت برنامه ریزی نموده و در دستور کار خود قرار داده ایم.

کد خبر: ۳۳۴٬۲۶۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha