به گزارش بازار، ولی اله زمانی روز دوشنبه افزود: این میزان آرد خام خانه پز در قالب ۱۰۶ هزار و ۱۰۰ کیسه ۴۰ کیلوگرمی برای روستاهای استان که فاقد واحد نانوایی بودند، تامین و توزیع شد.
وی با بیان اینکه آرد خام روستایی در دو مرحله ۶ ماهه اختصاص می یابد، اظهار داشت: تامین و توزیع آرد خام روستایی برای حدود ۳۴۵ روستای فاقد نانوایی با جمعیت حدودی ۸۰ هزار نفر در سطح استان زنجان انجام شد.
زمانی تصریح کرد: سهمیه آرد خام روستایی برای شهرستان های زنجان یک هزار و ۴۶۳ تن، خدابنده یک هزار و ۴۶۷ تن، طارم ۴۳۶ تن، ابهر ۴۲۲ تن، ماهنشان ۲۰۴ تن، سلطانیه ۱۸۶ تن و خرمدره ۶۸ تن بوده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: سالانه ۱۵۰ هزار تن آرد بین واحدهای خبازی در سطح این استان توزیع میشود که با احتساب جمعیت استان، سرانه آن ۹.۵ کیلوگرم بوده که یک و نیم کیلوگرم بالاتر از میانگین سرانه کشور است.
وی در خصوص نحوه توزیع این آرد، گفت: نمایندگان معتمد روستاهای استان بر اساس لیست اسامی ساکنان روستا که به تایید شورای اسلامی روستا، مرکز خانه بهداشت و بخشداران مناطق استان میرسد، برای تحویل و توزیع آرد خام خانهپز خود در دو نوبت شش ماهه اول و دوم به اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان مراجعه می کنند.
زمانی اظهار داشت: مراحل توزیع آرد در روستاهای فاقد نانوایی استان توسط دستگاه های نظارتی رصد می شود.
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با بیان اینکه بیشترین روستاهای فاقد نانوایی استان در شهرستان های زنجان و خدابنده قرار دارد، گفت: توزیع آرد به منظور رفاه حال ساکنان روستاهای استان که بدون نانوایی و سخت گذر هستند انجام می شود.
هم اکنون استان یک هزار و ۶۰۰ واحد نانوایی فعال دارد که از این تعداد حدود یکهزار و ۷۰ واحد دولتی یارانه پز نوع یک و حدود ۵۳۰ واحد آزاد پز یارانه پز نوع ۲ شامل بربری، سنگک، تافتون و لواش است.
آرد مورد نیاز صنوف و نانوایی های استان زنجان در هفت کارخانه مجهز به آزمایشگاه تولید و توزیع میشود.
نظر شما