۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
اعزام مجروحان فلسطینی از غزه به ژاپن برای درمان

اعزام مجروحان فلسطینی از غزه به ژاپن برای درمان

وزیر دفاع ژاپن اظهار داشت که این اقدام که روز چهارشنبه اجرایی شده، دو زن فلسطینی که از نوار غزه به مصر منتقل شده بودند، برای درمان به ژاپن اعزام شده‌اند.

به گزارش بازار، جین ناکاتانی، وزیر دفاع ژاپن اظهار داشت این اقدام در پاسخ به درخواست سازمان جهانی بهداشت و با همکاری دولت مصر انجام شده است.

وزیر دفاع ژاپن افزود که این برنامه صرفاً جنبه بشردوستانه دارد و هدف آن اسکان مجروحان در ژاپن نیست. پس از تکمیل روند درمان، بیماران به غزه بازگردانده خواهند شد.

وی همچنین اظهار داشت که ژاپن نه‌تنها در زمینه کمک‌های پزشکی فوری به غزه فعال است، بلکه قصد دارد تا نقش مؤثری را در بازسازی غزه در میان‌مدت و بلندمدت ایفا کند.

طبق گزارش خبرگزاری کیودو، اولین بیمار فلسطینی امروز وارد بیمارستان مرکزی نیروهای دفاع شخصی ژاپن در توکیو شد و بیمار دوم نیز قرار است طی روزهای آینده به این کشور منتقل شود.

یاد آور می شود که این نخستین اقدام ژاپن در پذیرش مجروحان فلسطینی برای درمان در بیمارستان‌های این کشور از آغاز جنگ گسترده "رژیم صهیونیستی " علیه نوار غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ محسوب می‌شود؛ جنگی که بیش از ۱۵ ماه به طول انجامید و پس از یک آتش‌بس دوماهه، مجدداً از سر گرفته شد.

کد خبر: ۳۳۳٬۰۸۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha