۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
بهای نفت جهانی افزایش یافت| نفت برنت ۷۲ دلار و ۱۶ سنت

بهای نفت جهانی افزایش یافت| نفت برنت ۷۲ دلار و ۱۶ سنت

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۱۶ سنت معادل ۰.۲۲ درصد افزایش به ۷۲ دلار و ۱۶ سنت رسید.

به گزارش بازار، قیمت نفت افزایش یافته و دومین افزایش پیاپی هفتگی را رقم زده است. تحریم‌های آمریکا علیه ایران و طرح جدید تولید ائتلاف اوپک پلاس احتمال محدودیت عرضه را بالا برده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۱۶ سنت معادل ۰.۲۲ درصد افزایش به ۷۲ دلار و ۱۶ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲۱ سنت معادل ۰.۳۱ درصد افزایش ۶۸ دلار و ۲۸ سنت معامله می‌شود.

نفت برنت ۲.۱ درصد و نفت آمریکا ۱.۶ درصد طی یک هفته گذشته افزایش قیمت داشته‌اند که بیشترین افزایش قیمت هفتگی آن‌ها از ابتدای سال جاری میلادی بوده‌است.

خزانه‌داری آمریکا در روز پنجشنبه تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد که برای اولین‌بار یک پالایشگاه مستقل چینی و کشتی‌های دخیل در عرضه نفت ایران به چین را هم شامل می‌شود.

این تحریم‌ها پیامی به بازار است مبنی‌بر این‌که شرکت‌های چینی به‌عنوان بزرگ‌ترین خریدار نفت ایران هم در برابر فشار تحریم‌های آمریکا ایمن نیستند.

این چهارمین دور از تحریم‌های واشنگتن علیه تهران از زمانی است که دونالد ترامپ در ماه فوریه کمپین فشار حداکثری را آغاز کرد و قول داد صادرات نفت ایران را به صفر برساند.

تحلیلگران انتظار دارند این تحریم‌ها یک میلیون بشکه در روز از صادرات نفت ایران را کم کند. شرکت کپلر تخمین می‌زند ایران ۱.۸ میلیون بشکه در روز نفت در ماه فوریه صادر کرده باشد.

طرح جدید اوپک پلاس در مورد کاهش تولید ۷ عضو آن جهت جبران مازاد تولید هم از قیمت نفت حمایت کرده‌است. این طرح نشان‌دهنده ماهانه ۱۸۹ تا ۴۳۵ هزار بشکه در روز کاهش تولید تا ژوئن ۲۰۲۶ است.

این طرح مطمئناً افزایش تولید اوپک پلاس در ماه‌های آینده را تحت تأثیر قرار می‌دهد. اوپک پلاس در این ماه توافق کرده بود ۸ عضو آن ماهانه ۱۳۸ هزار بشکه در روز از ماه آوریل به تولید خود بیفزایند و بخشی از کاهش تولید ۵.۸۵ میلیون بشکه ای را که از ۲۰۲۲ جهت حمایت از بازار اجرایی شده بود به بازار برگردانند.

کد خبر: ۳۳۲٬۵۵۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha