۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۳
بدهی کشاورزان بخشیده شد

بدهی کشاورزان بخشیده شد

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد دیر کرد بدهی کشاورزان خسارت دیده از حوادث طبیعی بخشوده شد.

به گزارش بازار، نبی‌الله رشنو، مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: با تأمین اعتبارات لازم، جرائم دیرکرد وام‌های کلیه بهره‌برداران مشمول آیین‌نامه اجرایی بند ض تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۳، در آخرین روز سال تخصیص یافت و برای اجرا به تمامی سازمان‌های استانی و بانک‌های عامل در سراسر کشور ابلاغ شد، به گونه‌ای که دولت بازپرداخت همه این بدهی‌ها را تقبل کرده است.

وی تأکید کرد: بهره‌برداران مشمول این طرح می‌توانند با طی مراحل قانونی و معرفی از سوی کارگروه مشترک سازمان جهاد کشاورزی استان و بانک کشاورزی، از این فرصت ویژه در زمان مقرر بهره‌مند شوند.

این اقدام وزارت جهاد کشاورزی گامی مهم در جهت حمایت از بهره‌برداران بخش کشاورزی و کاهش فشارهای مالی ناشی از بدهی‌های بانکی آنها محسوب می‌شود.

کد خبر: ۳۳۲٬۲۹۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha