به گزارش بازار، محمدحسن باقریشکیب روز سهشنبه اظهار کرد: شدت بارشها طی ساعاتی از روز جمعه و جمعه شب خواهد بود.
وی افزود: با توجه به آخرین خروجی مدلهای پیشیابی هواشناسی، طی امروز و فردا آسمان استان صاف تا قسمتی ابری است و در ساعات بعدازظهر وزش باد نسبتا شدید را در برخی نقاط داریم.
کارشناس اداره کل هواشناسی همدان ادامه داد: از نظر تغییرات دمایی تا روز پنجشنبه تغییر محسوسی نداریم و از روز پنجشنبه با توجه به فعالیت سامانه بارشی و افزایش ابر، دماهای بیشینه بین ۲ تا چهار درجه سانتیگراد در اکثر نقاط استان کاهش مییابد.
باقریشکیب گفت: از روز یکشنبه هفته آینده به بعد با خروج سامانه بارشی کاهش محسوس دماهای کمینه را در استان داریم.
وی یادآور شد: از نیمه دوم هفته آینده دمای کمینه در برخی نقاط استان تا منفی چهار درجه سانتیگراد نیز خواهد رسید و هوا سردتر میشود.
کارشناس اداره کل هواشناسی همدان ادامه داد: روز گذشته بیشینه دما از نهاوند با ۲۲ درجه سانتیگراد و صبح امروز دمای کمینه از بهار با یک درجه سانتیگراد گزارش شد.
باقریشکیب همچنین دمای هوا در همدان را طی ۲۴ ساعت اخیر بین ۲۰ و سه درجه سانتیگراد در نوسان عنوان کرد.
نظر شما