۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷
افزایش قیمت جهانی قهوه در پی تولید کمتر ویتنام

افزایش قیمت جهانی قهوه در پی تولید کمتر ویتنام

پیش‌بینی می‌شود که تولید قهوه ویتنام در فصل جاری به دلیل آب وهوای نامناسب، کمتر از سال قبل باشد و کمبود عرضه را تشدید کند که باعث افزایش قیمت‌های جهانی می‌شود.

به گزارش بازار، نگوین نام های، رئیس انجمن قهوه و کاکائو ویتنام، گفت: برای سال ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۵ خروجی بزرگترین تولیدکننده انواع قهوه «روبوستا» در جهان ۲۶.۵ میلیون کیسه پیش‌بینی شده است. این کمتر از تخمین دسامبر این گروه است و با ۲۷ میلیون کیسه در سال ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ مقایسه می‌شود.

با توجه به مشکلات برداشت در سایر تولیدکنندگان کلیدی مانند برزیل، ذخایر جهانی کاهش یافته است، به طوری که معاملات آتی «روبوستا» در لندن طی سال گذشته تقریباً ۷۰ درصد افزایش یافته است. «نگوین نام های»، در مصاحبه‌ای در جشنواره قهوه( (Buon Ma Thuot گفت برای ویتنام، خشکسالی بر محصول تأثیر گذاشت.

بیشتر بخوانید: کافئین چگونه بر بدن تأثیر می‌گذارد؟

«وانوسیا نوگویرا»، (Vanúsia Nogueira) مدیر اجرایی سازمان بین‌المللی قهوه، در مصاحبه‌ای گفت: امسال به دلیل بسیاری از رویدادهای آب‌وهوایی قوی در مناطق رو به رشد در سراسر جهان با کمبود قهوه مواجه هستیم.

طبق گزارش بلومبرگ، قراردادهای آتی برای قهوه «روبوستا»، گونه‌ای که معمولاً برای نوشیدنی‌های فوری و اسپرسو استفاده می‌شود، روز چهارشنبه در لندن به ۵۵۲۷ دلار در هر تن رسید. معاملات دانه‌های گران‌قیمت قهوه «عربیکا»، در نیویورک ۱.۵ درصد کاهش یافت.

کد خبر: ۳۳۱٬۳۵۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha