۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۶
تحقق وعده ۳ هزار میلیارد ریالی وزیر راه و شهرسازی برای راه‌آهن اردبیل
استاندار اردبیل خبر داد

تحقق وعده ۳ هزار میلیارد ریالی وزیر راه و شهرسازی برای راه‌آهن اردبیل

استاندار اردبیل از تحقق تخصیص سه هزار میلیارد ریال اعتبار وعده داده شده در جریان سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی برای اجرای راه آهن اردبیل خبر داد.

به گزارش بازار، مسعود امامی یگانه روز سه شنبه با اشاره به اقدامات انجام شده برای جذب اعتبارات و منابع مالی مورد نیاز تکمیل پروژه راه آهن اردبیل ـ میانه گفت: در سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی به استان اردبیل و بازدید از راه آهن، قول پرداخت سه هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این پروژه در سال جاری داده شد که این وعده به تحقق پیوست.

وی اضافه کرد: برای تامین منابع مالی مورد نیاز این پروژه نیز، اخیرا نشستی با حضور مجمع نمایندگان استان و وزیر راه و شهرسازی برگزار و در این نشست مقرر شد که ۳۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز برای تکمیل پروژه راه آهن اردبیل ـ میانه تامین شود.

کد خبر: ۳۳۰٬۸۶۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha