۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۸
ارزش دلاری بورس به ۱۰۸ میلیارد دلار سقوط کرد!
بورس در یک نگاه؛

ارزش دلاری بورس به ۱۰۸ میلیارد دلار سقوط کرد!

بورس تهران در نخستین روز معاملاتی هفته سوم اسفند، با افت ۱.۲۷ درصدی شاخص کل و کاهش ۱.۲۲ درصدی شاخص هم‌وزن مواجه شد، این چهارمین روز متوالی است که شاخص‌های بازار روندی نزولی دارند.

سمیه شوریابی؛ بازار: بازار امروز با سرخپوشی ۸۵ درصدی نمادها و ۴۴۰ صف فروش به ارزش ۲.۲ همت به کارش خاتمه داد، نماگرها یکپارچه نزولی بودند و شاخص کل با از دست دادن بالغ بر ۳۵ هزار واحد تا سطح دو میلیون و ۷۵۴ هزار عقب نشینی کرد.

همچنین امروز حقیقی ها ۱۵۸۰ میلیارد تومان پول از بازار خارج کردند و ارزش معاملات خرد به ۶.۵ همت رسید.

گفتنی است نمادهای #خودرو و #فزر صدرنشین ورود پول سهام‌داران خرد بودند و نمادهای #شتران و #وبملت بیشترین حمایت را از سوی حقوقی‌ها داشتند.

ارزش دلاری بورس به ۱۰۸ میلیارد دلار سقوط کرد!

پایان بورس امروز نیز در جو منفی رقم خورد و ۹۱ درصد از نمادهای بورسی با کاهش قیمت روبه‌رو شدند، اهالی بازار سرمایه، مجلس و تصمیمات سیاسی آن را متهم اصلی وضعیت فعلی می‌دانند اگرچه امروز انتشار خبر ارسال نامه‌ای از سوی رئیس جمهوری آمریکا برای ایران و فضای منفی پیرامونی این خبر، نسخته مجلس را تکمیل کرد و بازار ریخت.

اکثریت معتقد هستند جواب به این نامه مساعد نخواهد بود و در صورت عدم مذاکره، راهکار جایگزین برای هیچ کس خوشایند نیست، با همین نتیجه گیری امروز سهام صف فروش شد و طلا و دلار مثبت، اکثر سهم های بورس در رشد دو سه هفته اخیر درجا و منفی بودن و حالا هم با منفی شدن فضای کلی بازهم منفی تر شدند، انتظار می رفت این هفته معاملات سهام بهتر شود اما باز هم یک خبر منفی سیاسی یا برداشت منفی از این نامه و پاسخ ها، باعث شد بورس جا نگیرد و بدتر گردد باید دید امشب رهبری در مورد نامه ترامپ و جواب احتمالی به آن چه می گوید اما بازارها می گویند جواب منفی است.

لازم به ذکر است به عقیده کارشناسان بازار در هفته جاری تحت تأثیر اخبار مباحث منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین اخبار گروه خودرو خواهد بود.

کد خبر: ۳۳۰٬۲۶۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha