وحید مرادمند در گفت و گو با خبرنگار بازار، با بیان اینکه گردشگری صنعتی درآمدزاست که حوزه های مختلف و ناشناخته ای را شامل می شود، اظهار کرد: اصفهان در اغلب حوزه های گردشگری حرفی برای گفتن دارد و در این مسیر اما گردشگری زمستانی شناخته شده اما مغفول مانده است.
وی در مورد ضعف و نبود امکانات جانبی در این رابطه اضافه کرد: ممکن است تمام جاذبه های کوهستانی ایران نسبت به کشورهای همسایه از جمله ترکیه بهتر باشد اما این امکانات جانبی است که ترکیه زیرساخت های آن را فراهم کرده و به این صدرآمدزا و مورت حتی از حاشیه خلیج فارس، روسیه، اوکراین، عراق و... برای استفاده از تفریحات کوهستانی به جای ایران، ترکیه را انتخاب می کنند.
زیرساخت ها، برنامه عملیاتی و کلان، پیش نیاز توسعه گردشگری زمستانی
کارشناس حوزه گردشگری تاکید کرد: من همیشه به این نکته اشاره می کنم که اصفهان ما ظرفیتهای گردشگری زمستانی را دارد به شرطی که ابتدا در زمینه زیرساخت ها، برنامه عملیاتی و کلان داشته باشیم و از تئوری و رؤیاپردازی دور باشیم.
وی اضافه کرد: علاوه بر آن وجود منابع انسانی توانا و کارآمد است که میتواند موجب درآمدزایی و اشتغالزایی شود تا به این شکل بتوان با برنامه ریزی مناسب از این فرصت ارزشمند استفاده کرد.
مرادمند بیان کرد: در حقیقت گردشگری در زمستان با توجه به ماهیت این نوع گردشگری به شرایط محیطی خاص و ایجاد زیرساختهای لازم در طبیعت نیاز دارد.
حساب ویژه ه کشورهای منطقه برای توسعه صنعت توریسم
وی با اشاره به اینکه کشورهای منطقه برای توسعه صنعت توریسم حساب ویژه ای باز کردند، تاکید کرد: در حقیقت با توجه به پر مخاطره بودن گردشگری در زمستان، بدون تأمین زیرساختهای لازم از قبیل امکانات اقامتی، امکانات امدادی و پزشکی و امکانات ورزش زمستانی، این صنعت در زمستان منجر به بروز خسارتهای جانی خواهد شد.
کارشناس حوزه گردشگری به ضرورت توجه مسئولان به این بخش اشاره کرد و گفت: با تقویت گردشگری زمستانی دیگر شاهد خالی بودن هتل ها در مناطق سردسیر استان نیستیم ضمن اینکه تقویت این صنعت در برخی مناطق سردسیر و کمتر برخوردار استان اصفهان می تواند برای مردم منطقه نیز رفاه بهتر و اشتغالزایی به همراه داشته باشد.
نظر شما