آزاد حکمت در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به وضعیت توسعه مخابرات در روستاهای استان کردستان، اظهار کرد: با توجه به اقدامات زیرساختی صورت گرفته، ۱۰۰ درصد روستاهای کردستان دارای ارتباط مخابراتی است.
وی با اشاره به اقدامات در راستای به روز کردن ارتباطات مخابراتی، بیان کرد: با توجه به اینکه تکنولوژیها بروز می شود نیاز مردم نیز تغییر کرده و بروز میشود و ما باید براساس تکنولوژی روز، نیازها را برآورده کنیم.
مدیر مخابرات منطقه کردستان به وضعیت ارتباط اینترنتی در روستاهای این استان، گفت: هم اکنون حدود ۹۴ درصد روستاهای استان به اینترنت پرسرعت اتصال دارند.
وی اظهار کرد: تا پایان سال ۱۳۹۲ تنها ۹ روستای استان به اینترنت متصل بودند، اما طی این سالها با تلاشهای بسیاری که انجام شده است تغییرات بسیار خوبی در این حوزه اتفاق افتاده است.
وی افزود: در حال حاضر ۶۱۱ روستای استان دارای اینترنت پرسرعت (شامل ADSL و VDSL) مخابرات هستند.
حکمت گفت: ایجاد هفت هزار و ۲۵۳ خط تلفن ثابت برای مشتریان جدید، ایجاد ۱۴ هزار و ۳۹۵ مشترک جدید اینترنت پرسرعت مخابرات، جذب ۲ هزار و ۱۴۲ مشترک جدید FTTH و ایجاد ۷۸۷ مشترک جدید VDSL ازجمله اقدامات انجام شده مخابراتی در سال جاری است.
وی با اشاره به اینکه در سال جاری ۴۸۰ پورت اینترنت ADSL و VDSL در ۱۱ روستای جدید در شهرستانهای سنندج، سقز و مریوان ایجاد شد، یادآور شد: امسال همچنین توسعه سوییچ تلفن ثابت ADSL و VDSL در ۴۷ مرکز شهری و روستایی استان با مجموع ظرفیت ۲ هزار و ۲۵۴ پورت ایجاد شد.
نظر شما