۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۸
لزوم استفاده پتروشیمی ها از آب‌شیرین کن و بازچرخانی آب

لزوم استفاده پتروشیمی ها از آب‌شیرین کن و بازچرخانی آب

استاندار خوزستان بر استفاده پتروشیمی‌ها از آب شیرین‌کن و بازچرخانی آب تاکید کرد و گفت: این موضوع در قانون برنامه توسعه نیز مورد تاکید قرار گرفته است.

به گزارش بازار، سید محمدرضا موالی‌زاده عصر امروز جمعه در نشست شورای کشاورزی این استان با اشاره به کاهش حجم بارندگی‌ها و کمبود آب هشدار داد که در صورت عدم تحقق پیش‌بینی‌های هواشناسی، باید راهکارهای فوری برای مدیریت کم‌آبی با مشارکت بخش‌های مردمی و دولتی ارائه شود.

وی، تشکیل کمیته‌ای متشکل از نمایندگان کشاورزان، اتاق اصناف، مسئولان جهاد کشاورزی و آب و برق را برای مدیریت بحران کم‌آبی ضروری دانست و افزود: این کمیته تحت نظارت استانداری فعالیت خواهد کرد.

استاندار خوزستان همچنین به خسارات ناشی از سرمازدگی اشاره کرد و خواستار ارزیابی دقیق مزارع توسط صندوق بیمه کشاورزی و تأمین اعتبارات لازم برای پرداخت غرامت به کشاورزان شد.

وی بر اطلاع‌رسانی به موقع به کشاورزان از طریق سیستم‌های پیامکی و زیرنویس تلویزیونی تاکید کرد و گفت: پیش‌آگاهی و ارائه راهکارهای عملی می‌تواند از خسارات بیشتر جلوگیری کند.

موالی‌زاده در ادامه به طرح‌های کلان کشاورزی اشاره کرد و گفت: طرح ۵۵۰ هزار هکتاری که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، با جدیت دنبال می‌شود.

وی افزود: در جلسات اخیر با مسئولان وزارت اقتصاد و معاون اول رئیس‌جمهور، موضوع تأمین ۲۰ درصد سهام نیشکر برای تأمین مالی این طرح مطرح شده و پیگیری خواهد شد.

استاندار خوزستان همچنین از پیگیری مشکلات نیشکر هفت‌تپه خبر داد و گفت: در جلسه اخیر با وزیر اقتصاد، موضوع هفت‌تپه مطرح شد و وزیر اعلام آمادگی کرد تا این مشکل را حل کنند.

وی تاکید کرد: کارگران و کارکنان هفت‌تپه نباید دغدغه‌ای در این زمینه داشته باشند و ما این موضوع را تا حصول نتیجه نهایی پیگیری خواهیم کرد.

در بخش دیگری از این جلسه، موالی‌زاده به موضوع انتقال آب از استان اشاره کرد و گفت: باید مدیریت آب به گونه‌ای باشد که اگر برای کشاورزان محدودیت‌هایی در پایین‌دست اعمال می‌شود، در بالادست نیز این محدودیت‌ها رعایت شود.

وی همچنین بر استفاده پتروشیمی‌ها از آب شیرین‌کن و بازچرخانی آب تاکید کرد و گفت: این موضوع در قانون برنامه توسعه نیز مورد تاکید قرار گرفته است.

استاندار خوزستان از همه دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط خواست تا با همکاری بیشتر، گام‌های مؤثری در جهت توسعه بخش کشاورزی و حل مشکلات کشاورزان بردارند.

وی تاکید کرد: امیدواریم با اجرای طرح‌های کلان و مدیریت صحیح منابع آب، منافع بیشتری به مردم عزیز خوزستان برسد.

موالی‌زاده در پایان گفت: جلسات شورای کشاورزی به صورت منظم و با برنامه‌ریزی دقیق ادامه خواهد یافت و همه تصمیمات با مشارکت فعالانه کشاورزان و دستگاه‌های مرتبط اتخاذ خواهد شد.

کد خبر: ۳۳۰٬۱۰۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha