۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱
مصرف گاز طبیعی در کردستان رکورد زد|افزایش مصرق خانگی به ۱۶ میلیون متر مکعب
مدیرعامل شرکت گاز کردستان:

مصرف گاز طبیعی در کردستان رکورد زد|افزایش مصرق خانگی به ۱۶ میلیون متر مکعب

سنندج – فعله گری، مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان از ثبت رکورد جدیدی در راستای مصرف گاز طبیعی در این استان در بخش خانگی در روزهای نخست اسفند ماه سال جاری خبر داد.

احمد فعله گری در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به افزایش مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی در استان کردستان، اظهار کرد: با توجه به تداوم سرما در اسفند ماه سال جاری رکورد ۱۶ میلیون متر مکعب در روز سه شنبه مورخ هفتم اسفند ماه بدون احتساب مصارف نیروگاه و صنایع عمده مصرف گاز طبیعی در استان کردستان از ابتدای سال جاری تاکنون به ثبت رسید.

وی ادامه داد: استان کردستان به دلیل کوهستانی بودن دارای زمستان های سردی بوده و فصل سرد سال از اواسط مهر ماه آغاز می گردد و گاهی بارش برف و نزولات آسمانی باعث قطع ارتباط و تردد اهالی روستاها و مناطق دوردست می گردد و تنها وسیله گرم کردن گاز طبیعی است.

وی افزود: مصرف کل استان کردستان تا پایان روز سی ام بهمن ماه سال جاری برابر با ۳ میلیارد و ۴۲۷ میلیون و ۷۷۳ هزار متر بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش پنج درصدی را نشان می دهد.

فعله گری عنوان کرد: مصرف گاز طبیعی کل استان کردستان تا پایان روز سی ام بهمن ماه در سال ۱۴۰۲ برابر با ۳ میلیارد و ۲۹۱ میلیون و ۵۶۵ هزار متر مکعب بوده است.

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان ضمن اشاره به آمار مقایسه ای مصرف گاز در بهمن ماه سال جاری و سال گذشته، اظهار داشت: در بهمن ماه سال جاری میزان مصرف کل استان کردستان ۴۵۸ میلیون و ۸۱۵ هزار متر مکعب بود که این آمار در بهمن ماه سال گذشته برابر با ۴۴۶ میلیون و ۴۲۷ هزار متر مکعب بوده که افزایش مصرف سه درصدی را نمایانگر است.

وی از مشترکان گاز طبیعی درخواست کرد که مصرف بهینه را مد نظر داشته و به هدف استراتژیک شرکت ملی گاز ایران که تحقق شعار ۱۸۲۱ یعنی رعایت دمای رفاه ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتیگراد است کمک نمایند تا ضمن برخورداری از یارانه انرژی بیشتر و صرفه جویی اقتصادی گرما آرامش بخش را به منازل سایر هموطنان هدیه نمایند.

کد خبر: ۳۲۹٬۷۴۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha