۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷
اعتراف پاک‌نژاد به تدابیر اوجی و بی‌عملی وزارت نیرو در دولت چهاردهم

اعتراف پاک‌نژاد به تدابیر اوجی و بی‌عملی وزارت نیرو در دولت چهاردهم

پاک‌نژاد امروز همه تدابیر وزارت نفت دولت سیزدهم برای تامین سوخت نیروگاهی را تایید و از زحمات جواد اوجی تشکر کرد و از سیاسی‌کاری گذشته عقب‌نشینی کرد.

به گزارش بازار، محسن پاک‌نژاد به نامه ۱۲ اردیبهشت‌ماه اوجی به دبیرخانه شعام اشاره کرد که در آن به لزوم مصرف بیشتر نفت کوره در نیروگاه‌ها از اواسط تابستان تاکید شده بود؛ اتفاقی که با سهل‌انگاری دولت چهاردهم با تاخیر از اواخر آذرماه آغاز شد.

جالب اینکه پاک‌نژاد بالاخره اعتراف کرد که دلیل پر شدن استثنایی مخازن گازوئیل در ۱۴۰۲، قطعی صادرات گاز به ترکیه به مدت ۴ ماه بود که باعث شد ۳.۶ میلیارد متر مکعب، گاز بیشتر (و سوخت مایع کمتر) در نیروگاه‌ها مصرف شود.

پاک‌نژاد اشاره کرد که در ابتدای سال ۱۴۰۳، مخازن گازوئیل تقریبا خالی و به میزان ۲۹۰ میلیون لیتر ذخیره داشت. البته سطح ذخایر تا آخر مرداد و هنگام تحویل دولت به ۱.۸ میلیارد لیتر؛ مشابه سال‌های قبل رسیده بود.

افت ابتدای سال نیز به دلیل حادثه تروریستی در انفجار خط لوله گاز کلیدی بروجن بود که باعث شد در اواخر ۱۴۰۲، نیروگاه‌ها به مصرف سوخت مایع بیشتری روی بیاورند.

کد خبر: ۳۲۹٬۵۱۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha