۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۷
آخرین وضعیت تصویب لایحه مالیات بر عایدی سرمایه| با حساب شخصی کار تجاری نکنید

آخرین وضعیت تصویب لایحه مالیات بر عایدی سرمایه| با حساب شخصی کار تجاری نکنید

سخنگوی سازمان امور مالیاتی، آخرین خبرها از وضعیت لایحه مالیات بر مجموع درآمد را تشریح کرد.

به گزارش بازار، مهدی موحدی بکنظر، سخنگوی سازمان امور مالیاتی اظهار کرد: لایحه مجموع بر درآمد (PIT) از چند سال قبل در قالب لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، مالیات بر جمع درآمد و ساماندهی مشوق‌های مالیاتی نیز مطرح شده و از آذر ۱۴۰۳ از طریق وزارت اقتصاد به دولت ارسال شد و سپس با امضای رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی ارسال و اعلام وصول شده است.

به گفته موحدی بکنظر، بررسی مالیات بر مجموع درآمد موقوف به بررسی در کمیسیون اقتصادی مجلس شده است.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی این را هم گفت: مالیات بر عایدی سرمایه (CGT) مالیات بر سوداگری و سفته بازی، بعد از رفت و برگشت به شورای نگهبان و هیات نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، آخرین ویراست این لایحه در کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی می‌شود و عملا تائید شده است، باید مصوبه و تائید صحن مجلس را هم بگیرد، این اصلاحات بعد از ایرادهای شورای نگهبان است که در کمیسیون اقتصادی اصلاح شده است.

موحدی بکنظر در پاسخ به این که آیا از افرادی که درآمد میلیاردی از صرافی رمز ارز دارند، مالیات دریافت می‌شود، گفت: برای شناسایی درآمدهای افراد ابزارهای مختلفی است، در این زمینه حساب‌های شخصی و تجاری از هم جدا می‌شوند، افراد با حساب شخصی نباید کار تجاری بکنند، بلکه کار تجاری با حساب تجاری باید باشد.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی بیان داشت: حساب‌های تجاری مورد دقت و بررسی قرار می‌گیرد. بستر اجرای قانون مالایت بر عایدی سرمایه همان قانون مبارزه با پولشویی و سوداگری است؛ لذا بر این اساس، این امکان فراهم شده که حساب‌های تجاری و حتی شخصی را رصد کنیم.

کد خبر: ۳۲۹٬۴۰۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha