۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۹
تحول در صنعت پرورش ماهی با نوآوری بومی

تحول در صنعت پرورش ماهی با نوآوری بومی

نماینده ویژه رییس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور در بازدید از پروژه پرورش ماهی در قفس در آب‌های استان گلستان از پیشرفت‌های قابل توجه این صنعت در کشور خبر داد.

به گزارش بازار، علی‌عبدالعلی‌زاده روز چهارشنبه در پایان بازدید از طرح پرورش ماهی در قفس در بندرترکمن به ایرنا اظهار کرد: فناوری پرورش ماهی در قفس چند سال پیش به ایران منتقل شد و پس از یک دوره چالش، با تلاش‌های صورت‌گرفته، امروز شاهد موفقیت‌های چشمگیری هستیم.

وی بیان کرد: این فرهنگ نه‌تنها در میان ماهیگیران جا افتاده، بلکه صنعتگران ما توانسته‌اند با نوآوری در طراحی و ساخت قفس‌ها، تحولی بزرگ ایجاد کنند.

نماینده ویژه رییس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور با اشاره به قفس منحصربه‌فردی که توسط آقای فیاض، یکی از فعالان این حوزه، برای صادرات ساخته شده، افزود: این قفس که در نوع خود بی‌نظیر است، با سبک ساخت متفاوت و کیفیتی بسیار مطلوب، می‌تواند نمونه‌ای بی‌مانند در جهان باشد.

عبدالعلی‌زاده ادامه داد: ماهی‌های پرورش‌یافته در این قفس‌ها نیز از کیفیت متفاوتی برخوردارند و نسبت به ماهی‌های آب شیرین قزوین، ویژگی‌های برتری دارند.

نماینده رئیس‌جمهور با ابراز خرسندی از ورود این صنعت به مرحله نوآوری با تکیه بر دانش و مصالح داخلی، تأکید کرد: در تلاشیم با حمایت از فعالان این حوزه، امکانات بیشتری فراهم کنیم تا این قفس‌ها به تولید انبوه برسند و در اختیار سایر متقاضیان قرار گیرند.

کد خبر: ۳۲۸٬۴۷۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha