۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۱
کشف ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در قزوین
فرمانده انتظامی شهرستان قزوین خبر داد

کشف ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در قزوین

فرمانده انتظامی شهرستان قزوین از توقیف یک دستگاه خودرو وانت نیسان در عوارضی قزوین-زنجان و کشف ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط ماموران یگان امداد این شهرستان خبر داد.

به گزارش بازار، سرهنگ بیژن خدایی اظهار کرد: درراستای اجرای طرح های مقابله با قاچاق فرآورده های نفتی، ماموران یگان امداد شهرستان قزوین حین کنترل خودروهای عبوری در عوارضی قزوین-زنجان یک دستگاه خودروی وانت نیسان را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

وی افزود: ماموران پس از توقف خودرو و در بازرسی از آن، ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل، خارج از شبکه توزیع فراوردهای نفتی کشف و یک نفر را دراین خصوص دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان قزوین با بیان اینکه ارزش محموله قاچاق کشف شده برابر نظر کارشناسان مربوطه بالغ بر ۹۴۰ میلیون ریال برآورد شده است، خاطرنشان کرد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس و موضوع را به پلیس اطلاع دهند.

کد خبر: ۳۲۸٬۲۰۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha