به گزارش بازار، محمدرضا علیمی روز شنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان، خاطرنشان کرد: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی سازمان مدیریت بحران کشور از امروز تا هشتم اسفند ماه، تمامی دستگاه های اجرایی، فرمانداران، شهرداران و بخشداران بایستی در حالت آماده باش قرار بگیرند.
وی ادامه داد: این در حالی است که ژنراتورهای بیمارستای و مراکز امدادی بایستی در حالت عملیاتی قرار داشته باشند چرا که احتمال قطع برق برای آنها وجود دارد.
علیمی تصریح کرد: اماکن اسکان اضطراری در پایگاه های امدادی و مساجد بین راهی بایستی در آمادگی باشند تا در صورت مسدود شدن مسیرهای ارتباطی آماده هرگونه اسکان اضطراری را داشته باشیم.
مدیرکل مدیریت بحران استاندار قزوین با اشاره به اینکه سرمای شدید، به خصوص برای روزهای دوشنبه و سه شنبه پیش بینی شده، تاکید کرد: در این رابطه سازما جهاد کشاورزی بایستی هشدارهای لازم را برای کشت و حفاظت از محصولات کشاورزی را اعلام کرده و دبیرخانه شورای ترافیک نیز باید تمامی مسیرهای ارتباطی را کنترل کند تا مشکلی برای شهروندان به وجود نیاید.
مدیرکل اداره هواشناسی استان قزوین نیز در این نشست، تصریح کرد: با توجه به ورود سامانه بارشی و برودت هوا، هشدارهای سطح زرد و نارنجی از سوی این اداره کل از امروز تا پنجشنبه هفته جاری صادر شده و طی این مدت نیز شرایط ناپایداری در استان وجود خواهد داشت.
یوسف شیخ الملوکی ادامه داد: وضعیت بارش استان قزوین از ابتدای سال تا امروز ۸۲.۴ میلی متر بوده که این میزان بایستی ۹۲.۸ میلی متر می رسید، این در حالی است که بارش ها ۴۶ درصد نسبت به میزان نرمال پایین است تا جایی که در پنجمین سال خشکسالی به سر می بریم.
وی ادامه داد: پیش بینی روند تغییرات دمایی استان نشان می دهد که قزوین از لحاظ وضعیت دمایی برای فردا /یکشنبه/ به منفی سه درجه، دوشنبه منفی پنج، سه شنبه منفی هشت، چهارشنبه منفی ۱۰ و پنجشنبه به منفی ۹ درجه سانتی گراد برسد.
وی افزود: شرکت گاز و برق و سازمان جهاد کشاورزی بایستی مباحث مربوط به هشدارها و همچنین کنترل وضعیت انرژی را در دستور کار خود قرار دهند چرا که دمای حداکثری استان پایین خواهد رفت و سرما بیشتر احساس خواهد شد.
به گفته وی، دمای هوا در شهرستان آوج از فردا تا آخر هفته منفی هشت تا منفی ۱۸ درجه، در آبیک منفی ۲ تا منفی هشت، در شهرستان تاکستان منفی سه تا منفی ۱۰، در بویین زهرا منفی ۲ تا منفی ۹ و در البرز نیز منفی سه تا منفی ۱۰ درجه سانتیگراد پیش بینی شده است.
شیخ الملوکی خاطرنشان کرد: براساس آخرین نقشه های هواشناسی، سامانه بارشی برف و باران از جنوب غرب تا شمال شرقی استان حرکت می کند و در برخی مناطق شاهد بارندگی برف تا ۳۰ سانتی متر نیز خواهیم بود.
به گفته وی، روزهای یکشنبه و دوشنبه ارتفاعات شمالی استان درگیر بوده و بعد از این سامانه تا ۲ هفته آینده پدیده مخاطره آمیزی نخواهیم داشت.
مدیرکل اداره هواشناسی قزوین اضافه کرد: در خصوص وزش باد، طی روزهای یاد شده جهت وزش باد شمالی و غربی خواهد بود و سرعت باد گاهی اوقات تا ۵۰ کیلومتر بر ساعت هم می رسد.
نظر شما