۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۹
رشد ۴ درصدی تولید محصولات گلخانه ای در ۱۰ ماهه امسال

رشد ۴ درصدی تولید محصولات گلخانه ای در ۱۰ ماهه امسال

مدیرکل دفتر امور گلخانه، گیاهان زینتی و قارچ خوراکی معاونت امور باغبانی گفت: ۳ میلیون تن محصولات گلخانه‌ای در برآورد اولیه طی ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۳ تولید شده که ۴ درصد رشد دارد.

به گزارش بازار، الهام فتاحی فر، مدیرکل دفتر امور گلخانه، گیاهان زینتی و قارچ خوراکی معاونت امور باغبانی گفت: ۳ میلیون تن محصولات گلخانه‌ای سبزی و صیفی، سایر محصولات گلخانه‌ای و قارچ خوراکی در برآورد اولیه طی ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۳ تولید شده که ۴ درصد رشد دارد.

فتاحی فر با بیان این که عمده این تولیدات شامل محصولات خیار، گوجه‌فرنگی، فلفل و بادمجان گلخانه‌ای می‌شود، اظهار داشت: میزان تولید گل و گیاهان زینتی (گلخانه و فضای باز) در برآورد اولیه در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۳ تاکنون نزدیک به ۳ میلیارد عدد است.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ براساس گزارش‌های استانی در مجموع حدود ۵۰۰ هکتار گلخانه در راستای انتقال کشت سبزی و صیفی فضای باز به محیط گلخانه و کنترل شده احداث و به بهره‌برداری رسیده است.

فتاحی فر درباره هدفگذاری برنامه هفتم پیشرفت در حوزه محصولات گلخانه‌ای گفت: ۱۰ میلیون تن افزایش تولید محصولات گلخانه‌ای و قارچ خوراکی تا پایان برنامه هفتم پیشرفت پیش‌بینی شده که البته برای تحقق این هدف، الزامات اجرایی و اعتبارات مورد نیاز باید تامین شود.

وی تصریح کرد: افزایش صادرات محصولات گلخانه‌ای و قارچ خوراکی برای مثبت کردن تراز تجاری بخش کشاورزی، تامین کافی نهاده‌های باکیفیت برای تولید محصولات گلخانه‌ای (بذور - بستر کشت - سم و کود - مواد تکثیری گل و گیاهان زینتی) و تکمیل زنجیره ارزش محصول گلخانه‌ای، گل و گیاهان زینتی و قارچ خوراکی نیز در برنامه هفتم پیشرفت هدفگذاری شده است.

کد خبر: ۳۲۷٬۶۳۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha