۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۰
قطع گاز بیش از ۱۶ هزار اداره دولتی

قطع گاز بیش از ۱۶ هزار اداره دولتی

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: از ابتدای اجرای طرح وضع مصرف گاز ۴۵۳ هزار و ۹۱۱ مرکز اداری کشور بررسی و گاز ۱۶ هزار و ۵۰۱ مرکز دولتی پرمصرف قطع شد.

به گزارش بازار از شرکت ملی گاز ایران، هوشنگ صیدالی روز دوشنبه با اشاره به اجرای طرح پایش مصرف گاز اداره‌ها خاطرنشان کرد: با توجه به روند کاهشی دما، اجرای طرح بازرسی وضع مصرف و پایش دمای اداره‌های دولتی با شدت بیشتری انجام و برخورد با سازمان‌های متخلف در این حوزه با جدیت انجام می‌شود.

صیدالی گفت: از ابتدای اجرای طرح پایش مصرف گاز اداره‌ها (اول آذر) تا ۲۷ بهمن‌ امسال، وضع مصرف گاز ۴۵۳ هزار و ۹۱۱ مرکز اداری و دولتی در کشور بررسی و از این تعداد، گاز ۱۶ هزار و ۵۰۱ مرکز دولتی پرمصرف قطع شد.

وی با اشاره به انجام بازدیدهای ادواری ازسوی تیم‌های کارشناسی شرکت ملی گاز ایران، بر لزوم رعایت حفظ دمای ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتی‌گراد (دمای رفاه) در همه فضاهای اداری تأکید کرد.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران همچنین از قطع گاز ۱۷۸ هزار و ۸۴۴ باغ‌ویلای خالی از سکنه خبر داد و گفت: با بازدید از استخرهای عمومی، گاز حدود ۲ هزار استخر عمومی نیز که الگوی مصرف را رعایت نکرده بودند، قطع شد.

صیدالی ادامه داد: در بازدید میدانی اماکنی که از وسایل گرمایشی گازسوز در فضای باز استفاده می‌کنند نیز دستور به قطع تعداد ۴۹۸۹ وسایل گرمایشی این اماکن داده شد.

وی از پایش ۲۳۰ هزار و ۴۹۱ مرکز تجاری عمومی نیز طی این مدت خبر داد که از این تعداد، گاز ۱۷ هزار و ۷۳۷ مرکز تجاری عمومی که الگوی مصرف را رعایت نکرده بودند، قطع شد.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران خاطرنشان کرد: با توجه به بخشنامه ابلاغی مبنی بر رعایت دمای (۱۸ درجه)، مسئولان مربوطه در اداره‌ها موظف‌اند حداکثر یک ساعت قبل از شروع کار، وسایل گرمایشی را روشن کنند و یک ساعت پیش از پایان کار نیز وسایل گرمایشی در اداره‌ها خاموش شود.

کد خبر: ۳۲۶٬۸۲۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha