به گزارش بازار، قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف ایران بیان کرد: امسال واحدهای صنفی جهت اخذ مجوز اماکن برای فعالیت در ماه مبارک رمضان، از طریق درگاه پلیس من مجوزهای لازم را اخذ میکنند لذا به ادارات پلیس نظارت بر اماکن عمومی در سراسر کشور مراجعهای نخواهند داشت.
فراهانی افزود: اگرچه مجموعه اتاق اصناف ایران مخالف برگزاری نمایشگاههای بهاره است و طی پنج سال گذشته بر برگزاری فروش فوقالعاده در واحدهای صنفی تحت عنوان «نمایشگاهی به وسعت ایران» تاکید دارد، اما امسال به واسطه قطع شدنهای مکرر برق و مشکلات تولیدکنندگان و نیز تسهیل خرید برای مردم، در نظر داریم اقلام پر مصرف ماه مبارک رمضان، ایام پایان سال و عید نوروز که امسال در یک بازه زمانی هستند، نمایشگاههای عرضه مستقیم را با عنوان «بهار برکت» در تمامی کشور برگزار کنیم. این نمایشگاهها را باید اتاقهای اصناف شهرستانها برگزار کنند و سایر نهادها اجازه برگزاری نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا را ندارند، اما از سوی دیگر، لازم است استانداریها با اتاقهای اصناف شهرستانها همکاری کرده و حداقل فضای مناسبی را در اختیار اتاقهای اصناف بگذارند.
وی افزود: جهاد کشاورزی نیز اماکن و فضاهایی را دارد که میتوانند در اختیار اتاقهای اصناف بگذارند. هدف این است که کمکی به مردم کرده باشیم و تخفیفهای ۲۰ تا ۲۵ درصدی را تحت نظام عرضه مستقیم و تولید به مصرف ارائه کنیم. تولیدکنندگان نیز از این طرح استقبال کردهاند، اما برگزارکنندگان باید این فرصت را در اختیار تولیدکنندگان واقعی و ایرانی بگذارند.
نوده فراهانی تاکید کرد: در این باره بازرسان نیز باید نظارت کافی بر برگزاری نمایشگاههای عرضه مستقیم داشته باشند. رئیس اتاق اصناف ایران بیان کرد: گلایههای اتاقها و اتحادیهها در خصوص دخالتهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در امور صنفی، منجر به این شده است که در اتاق اصناف ایران، تصمیمی مبنی بر ایجاد کمیسیون تخصصی گردشگری اتخاذ شود. به این ترتیب میتوانیم مشکلات موجود را احصاء و راهکارهای آن را بررسی کنیم تا حقوق پایمال شده اصناف پیگیری شود.
نوده فراهانی در ادامه به مباحثی از جمله رایزنی با وزارت اقتصاد و دارایی در خصوص یک در هزار مالیاتی، ساماندهی قیمت میوه و تره بار از میادین تا خرده فروشی هاو رایزنی برای دریافت مجوز ایجاد شهرکهای صنفی توزیعی اشاره کرد.
نظر شما