۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۵
وزرای خارجه ایران و لبنان درباره حل مشکل پروازهای دوکشور تبادل نظر کردند

وزرای خارجه ایران و لبنان درباره حل مشکل پروازهای دوکشور تبادل نظر کردند

وزیر امور خارجه کشورمان و یوسف رجی وزیر خارجه لبنان، بعد از ظهر امروز در یک تماس تلفنی در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه رایزنی و تبادل نظر کردند.

به گزارش بازار، سیدعباس عراقچی و یوسف رجی بعد از ظهر امروز در یک تماس تلفنی در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه رایزنی و تبادل نظر کردند.

طرفین در این گفت‌وگو بر توسعه روابط دوجانبه در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، تجاری و فرهنگی در راستای منافع دو ملت ایران و لبنان و بر اساس احترام متقابل تاکید کردند.

تبادل نظر در خصوص راه‌های حل مشکل پیش آمده در انجام پروازهای مسافری میان دو کشور، از دیگر محورهای این گفتگو بود و طرفین آمادگی خود را برای گفتگوهای سازنده همراه با حسن نیت اعلام کردند.

کد خبر: ۳۲۶٬۴۵۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 7
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • IR ۲۲:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۷
      0 0
      دولت لبنان به طور مستقیم، علنی و آشکار از دولت ترکیه دستور می گیرد. لبنان هم مانند سوریه به ایران خیانت کرده است.
    • بابائی IR ۰۸:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
      0 0
      عملکرد عراقچی ناتوان و عاجز از سال 1392 تاکنون فقط مذاکره، گفت وگو، ملاقات، دیدار و همکاری همه جانبه فقط با خیانتکاران و جنایتکاران بوده است و همچنان نیز ادامه می دهد.
    • بابائی IR ۰۸:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
      0 0
      سردار سلیمانی، فرمانده فقید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه ابومهدی المهندس معاون سازمان الحشد الشعبی عراق و هشت تن دیگر، بامداد جمعه ۱۳ دی ۱۳۹۸ در مسیر فرودگاه بغداد در اقدام تروریستی کاخ سفید به دستور دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت آمریکا و با شلیک موشک‌های پهپادهای ارتش این کشور به شهادت رسیدند. سوال اینجاست که پس چرا ترامپ از ۱۳ دی ۱۳۹۸ تاکنون محاکمه نشده است پس سازمان های بین المللی کجا هستند و چکار می کنند؟ ترامپ ثابت کرد و نشان داد که مرد نیست، یک جنایتکار است و هم یک تروریست بوده است. ترامپ به علت ترور سردار سلیمانی در فرودگاه بین المللی بغداد باید در دادگاه لاهه دیوان کیفری بین المللی محاکمه شود. اگر واقعا سلاح هسته ای بد است، شما نیز آن را کنار گذارید اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا آمریکا آن را کنار نمی گذارد.
    • بابائی IR ۰۸:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
      0 0
      پزشکیان: ایران هرگز به دنبال ترور ترامپ نبوده است/ پس آقای پزشکیان! ایران از 13 دی ماه سال 1398 تاکنون ثابت کرد و نشان داد که از سردار سلیمانی دفاع و حمایت نکرده است. و هم در مورد ترور سردار سلیمانی کوتاهی کرده است.
    • IR ۰۸:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
      0 0
      درپاسخ به سیدعباس عراقچی ناتوان و عاجز وزیر امور خارجه کشورمان چرا ایران از سال 2011 تاکنون با استناد به کتاب خاطرات خانم کلینتون و اظهارات ترامپ در دوره تبلیغات انتخابات مبنی بر ایجاد و حمایت از گروهکهای تکفیری داعش به مجامع بین المللی شکایت نمیکند؟ هرچند شاید ترتیب اثر ندهند ولی باید ملتهای دنیا بدانند که این ادعای مبارزه با تروریسم توسط غربیها به سخره گرفتن جهان است چرا که سردمداران تروریسم دولتی شیطان بزرگ و رژیم صهیونیستی و همقطاران آنهایند نه جمهوری اسلامی. چطور آنها با توسل به مسائل دروغ توسط دادگاههای خود، جمهوری اسلامی را متهم و تقاضای خسارت میکنند! دولت باید شکایت‌های خانواده‌های بیش از 18 هزار شهید ترور توسط منافقین داعشی‌صفت را در مجامع حقوقی بین‌المللی پیگیری بکند، نه مذاکرات وین وبرجام و خواستار مجازات باقی ماندگان این گروهک خیانتکار بشود. دستگاه دیپلماسی کشورمان باید مدارک و مستندات متقن جنایات منافقین در ترور 18 هزار شهید را به تمام سازمان‌ها و کشورهای مطرح دنیا ارسال کند تا دنیا را به تحویل باقیمانده این آدم‌کش‌ها به ایران ترغیب کند و این جانیان به سزای ننگین خود
    • IR ۰۸:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
      0 0
      نواف سلام ، نخست وزیر لبنان ثابت کرد و نشان داد که سگ دست نشانده آمریکا، ترکیه و اسرائیل بوده است. به دولت جدید آمریکا اعتماد نداریم. به دولت جدید سوریه اعتماد نداریم. به دولت جدید لبنان اعتماد نداریم.
    • IR ۰۸:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
      0 0
      لبنان هم مانند سوریه به ایران خیانت کرد ولی اما متأسفانه عراقچی باز هم با لنبان گفت وگو و همکاری می کند چرا؟