۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۸
بنگاه‌ های اقتصادی به ابزار قدرتی در دست مسئولان تبدیل شده است
نایب‌رئیس کمیسیون برنامه‌ و بودجه مجلس:

بنگاه‌ های اقتصادی به ابزار قدرتی در دست مسئولان تبدیل شده است

اصفهان-نایب‌ رئیس کمیسیون برنامه‌ وبودجه مجلس گفت: بنگاه‌های اقتصادی به‌ ابزار قدرتی در دست روسای نهادهای مختلف تبدیل شده است به نوعی که حاضر نیستند این ابزار قدرت را از دست بدهند.

به گزارش خبرنگار بازار، محسن زنگنه، در نشست فعالان اقتصادی استان اصفهان با اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خود خود به این موضوع اشاره کردند که مشکلات اقتصادی دولتها از دهه ۶۰ در کشور آغاز شده است، اظهار کرد: در طول سه دولت قبلی مقاومت شدیدی در برابر فساد و رانت وجود داشته است، جایی که بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور ما در این بخش نهفته است.

وی با اشاره به اینکه اقتصاد باید از دست دولت خارج شود، افزود: اینکه عده ای اقتصاد کشور را در دست گرفته اند مانع رشد و حرکت در این بخش می شود چراکه سیاست‌ های این بخش کامل دولتی شده است.

نایب‌رئیس کمیسیون برنامه‌ و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بنگاه‌ های اقتصادی به‌ ابزار قدرتی در دست روسای نهادهای مختلف تبدیل شده است به نوعی که حاضر نیستند این ابزار قدرت را از دست بدهند، تاکید کرد: در همه زمینه های اقتصادی ردپای دولت به چشم می خورد، ما اکنون باید حتی خوراک های دام خود را از دولت بگیریم و ارز نیز توسط دولت توزیع می شود، این روال به واقع نگران کننده است.

وی با اشاره به اینکه با وجود تصویب قانون تسهیل صدور مجوزها اما هنوز یک شرکت فولادی باید سه سال منتظر مجوز بماند، تاکید کرد: در برنامه هفتم توسعه قیمت‌ گذاری را ممنوع کردیم و دولت حق ندارد قیمت‌ گذاری کند بلکهباید نهاد تنظیم‌گری ایجاد کند؛ تلاش ما رفع مشکلات فعالان اقتصادی است گرچه آنچنان که دوست داریم با توجه به شرایط فعلی موضوع پیش نمی رود.

کد خبر: ۳۲۶٬۳۸۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha