۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳
طرح ضربتی نظارت بر بازار برنج در گیلان آغاز شد

طرح ضربتی نظارت بر بازار برنج در گیلان آغاز شد

مدیرکل صمت گیلان از آغاز طرح ضربتی نظارت بر بازار برنج در گیلان خبر داد و گفت : اخذ سود عرضه برنج بیش از ۳ درصد برای عمده فروش و ۱۲ درصد برای خرده فروش تخلف است.

به گزارش بازار، تیمور پورحیدری افزود: در پی افزایش غیرمنطقی قیمت برنج با برگزاری نشستی مشترک با سازمان جهاد کشاورزی و مدیران زیر مجموعه شهرستانی ۲ ارگان این طرح در دستور کار قرار گرفت.

وی عنوان کرد: این طرح ضربتی با هدف مقابله با گرانفروشان و سودجویان در سطح عرضه از امروز تا زمان آرامش بازار ادامه می یابد.

وی ادامه داد: برخی از دلالان در سطح عرضه با سوء استفاده از کشاورزان برنج ایرانی را به قیمت پایین خریده و انبار کرده و در فضای کمبود برنج کالاهای انباری را به قیمت گزاف عرضه می‌کنند که با اجرای این طرح منافع کشاورزان و مصرف کنندگان تامین خواهد شد.

پورحیدری گفت: سالانه ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن برنج سفید در داخل کشور تولید می شود که از این مقدار میانگین تولید سالانه برنج گیلان ۶۴۰ تن است که به همت و فعالیت هزار و ۴۲۵ کارخانه فرآوری برنج در گیلان این محصول به برنج سفید خوراکی تبدیل می‌شود.

وی افزود: کلیه دارندگان و عرضه کنندگان برنج موظفند نسبت به ثبت آنی کالا در سامانه جامع انبار اقدام کنند در غیر این صورت هرگونه انبارش کالا از مصادیق احتکار و قاچاق محسوب شده و مستلزم تشکیل پرونده تخلف است.

رئیس کمیسیون نظارت بر سازمان‌های صنفی استان اعلام کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه سوء جریان ناشی از احتکار و انبارش، امتناع از عرضه برنج و گران فروشی بالاتر از سود مصوب را به سامانه ۱۲۴ این اداره کل و یا سامانه ۱۳۵ تعزیرات برای رسیدگی اعلام کنند.

کد خبر: ۳۲۶٬۳۸۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha