به گزارش بازار، سعید خلیلی روز شنبه افزود: تا اواسط روز دوشنبه شرایط برای افزایش ابر و بارش خفیف برف در برخی نقاط جنوبی آذربایجان غربی فراهم است.
وی با اشاره به کاهش ۲ تا چهار درجهای دمای هوای استان اظهار کرد: با شمالی شدن جریان هوا، روند رو به کاهش دما در منطقه پیشبینی میشود.
کارشناس اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی با بیان اینکه شهرستانهای ارومیه و سلماس با دمای مثبت ۶ درجه سانتی گراد گرمترین شهرهای استان در شبانه روز گذشته بودند، اضافه کرد: منطقه تخت سلیمان تکاب سردترین نقطه با دمای منفی ۱۷ درجه سانتی گراد بود.
خلیلی اضافه کرد: میزان بارندگی در شبانه روز گذشته در بوکان هفت میلیمتر، تخت سلیمان تکاب پنج، شاهیندژ و پلدشت نیز چهار میلیمتر و به شکل برف بوده و بیشترین ارتفاع برف نیز در اشنویه چهار و ماکو سه سانتیمتر بوده است.
نظر شما