۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۰
امضای تفاهم نامه دانشگاه ملی مهارت استان آذربایجان شرقی با مدیرعامل شرکت ایمن تراشه پرداز

امضای تفاهم نامه دانشگاه ملی مهارت استان آذربایجان شرقی با مدیرعامل شرکت ایمن تراشه پرداز

شرکت ایمن تراشه پرداز در سال جاری موفق به امضای تفاهم نامه مشترک با کمیته امداد استان فارس و انتخاب به عنوان راهبر شغلی استان کمیته امداد امام خمینی (ره) شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استانی آذربایجان شرقی، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی طی سخنانی عنوان داشت: برای اینکه ما بتوانیم در دولت وفاق ملی که شعارش وصل کردن است، شکاف بوجود آمده بین دانشگاه و صنعت را از بین برده و پیوندی را بین این دو کانون استوار سازیم، در گام نخست می بایست هر دو عرصه یک نرمش، انعطاف و سازگاری با شرایط و اقتضائات و مطالبات جامعه داشته باشند. وی افزود: برای برقراری یک پیوند واقعی و ناگسستنی بین دانشگاه و صنعت باید هشت عامل، شناسایی نیازهای صنعتی و اقتصادی جامعه، طراحی برنامه های آموزشی مبتنی بر نیازهای صنعت، حمایت از پروژه های تحقیقاتی مشترک، انعقاد قراردادهای شفاف، توانمندسازی استادان و دانشجویان، ایجاد انگیزه برای صنایع و پیاده سازی یک نظام ارزیابی و نظارت در دستور کار قرار گیرد.

امضای تفاهم نامه دانشگاه ملی مهارت استان آذربایجان شرقی با مدیرعامل شرکت ایمن تراشه پرداز

آقای دکتر توحید جعفری (مدیر عامل شرکت تراشه پرداز) از اساتید دانشگاه ملی مهارت، طی تفاهم نامه ای با دانشگاه ملی مهارت با جذب بیش از صد ها کارآموز این واحد دانشگاهی اقدام به تولید دستگاه میوه و سبزی خشک کن تراشه پرداز و همچنین جی پی اس با برند تراشه پرداز نموده است . در همین راستا شرکت ایمن تراشه پرداز در سال جاری موفق به امضای تفاهم نامه مشترک با کمیته امداد استان فارس و انتخاب به عنوان راهبر شغلی استان کمیته امداد امام خمینی (ره) شده است.
رئیس دانشگاه ملی مهارت نیز در این مراسم با تقدیر از مشارکت چشمگیر صنایع استان در آئین ششمین کنسرسیوم تخصصی مهارت آموزی و اشتغال دانشگاه ملی مهارت و مطرح نمودن دغدغه ها و مسایل موجود بر سر را ارتباط دانشگاه و صنعت بیان کرد: تمام تلاش ما در دانشگاه ملی مهارت بر این است تا گرهی از بحران عظیم تأمین نیروی انسانی کارآمد و ماهر برای صنایع را باز کرده و اندکی از دغدغه مدیران دست اندرکار تولید کشور را برطرف نماییم. دکتر زمانی با اشاره به اینکه آموزش های مهارتی در دنیا یکی از شاخصه های توسعه یافتگی است تصریح کرد: امروز برای بسیاری از تصمیم سازان و تصمیم گیران مملکت ما این واقعیت که درد نیروی انسانی مورد نیاز بخش صنعت کشور را مدرک تحصیلی درمان نمی کند، مسجل شده است. در دانشگاه ملی مهارت نیز که ماموریت اصلی آن تربیت تکنسین های ماهر و مهندسان فناور باشد نه مدرک گرائی، این توانمندی به معنای واقعی کلمه در دانش آموختگان ایجاد نشده است که علت اصلی آن نبود پیوند واقعی بین دانشگاه و صنعت می باشد. وی افزود: در شرایط کنونی امر تحقیق و پژوهش نیاز واقعی صنعت نبوده و به جرأت می توان گفت تمامی بخشهای تولیدی بدنبال نیروی کار ماهر می باشند که در سایه برقراری ارتباطات قوی و سازنده دانشگاه با صنعت، می توان آموزش های مورد نیاز صنایع را به دانشجویان ارائه نمود..
دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استانی آذربایجان شرقی با خیر مقدم به صاحبان صنایع و تولیدکنندگان، حضور امروز صنعت و دانشگاه در کنار هم را رمق دوباره ای بر کالبد پر تپش دانشجویان دانسته گفت: امروز، روز بزرگی برای دانشگاه ماست! این روز تاریخی حتماً در تالار افتخارات دانشگاه مان با عنوان تبلور واقعی پیوند صنعت و دانشگاه ثبت خواهد شد. ما با برپایی این مراسم و البته با حضور شورانگیز شما بزرگان، شوق دوباره ای برای حرکت، رشد و پیشرفت، نصیبمان شد. امضای قراردادهای امروز همت ما را دو چندان خواهد نمود برای همسوئی بیشتر دانشگاه با بخش تولید و صنعت. با حمد و ثنای الهی، در این کنسرسیوم ۴۱ واحد صنعتی و تولیدی بزرگ استان آینده شغلی بیش از ۳۵۰۰۰ دانش آموخته دانشگاه ملی مهارت را رقم خواهند زد که جای تقدیر فراوان دارد. دستان شما بزرگان اهل صنعت و کارآفرینی و مدیران شایسته مان را به مهر می فشاریم تا در کنار هم روزهای خوش آینده را برای کشور عزیزمان ایران رقم بزنیم.
گفتنی است پس از امضای قراردادهای همکاری دانشگاه با صنایع، از تمبر اولین جشنواره فناوری علامه جعفری دانشگاه ملی مهارت واحد استانی آذربایجان شرقی نیز رونمایی شد.
دکتر غلامرضا زمانی همچنین واحد تولید لنت ترمز دیسکی خودرو با فناوری جدید اختراعی را در مرکز رشد دانشگاه ملی مهارت واحد استانی آذربایجان شرقی افتتاح کرد.

امضای تفاهم نامه دانشگاه ملی مهارت استان آذربایجان شرقی با مدیرعامل شرکت ایمن تراشه پرداز


رئیس دانشگاه ملی مهارت و هیئت همراه همچنین به صورت سرزده از فضاهای کارگاهی و آزمایشگاهی و حوزه امتحانی آموزشکده دختران الزهرا (س) تبریز بازدید به عمل آورد و در جریان چگونگی برگزاری امتحانات قرار گرفت.
شایان ذکر است که در کنسرسیوم مذکور، شرکت‌های شیرین عسل، آناتا، تراکتورسازی، ماشین‌سازی، شیرین وطن، تدبیر نوین‌سازان، هافمن، وین تک، کولیس، فولاد شهریار، ایدم، هواسان، مهراصل، تدبیر نوین‌سازان، پارس ساختار و ایمنی ارک و شرکت ایمن تراشه پرداز (تراشه پرداز) از جمله طرفین تفاهم‌نامه‌های مذکور با رئیس دانشگاه واحد استانی آذربایجان شرقی بودند.

شرکت ایمن تراشه پرداز اولین تولید کننده دستگاه میوه و سبزی خشک کن نیمه صنعتی هوشمند در ایران

دستگاه میوه و سبزی خشک کن تراشه پرداز مدل T۵۵۵ ورژن ۳ برخلاف مدل‌های قبلی )ورژن‌های سریF که توان مصرفی بالایی داشت( از لحاظ توان مصرفی،نرم‌افزار،اپلیکیشن و سخت‌افزار بهینه شده است. در ورژن ۳ مدلT۵۵۵ با بهینه سازی نرم‌افزاری و سخت‌افزاری توان میانگین آن به ۲۰۰ وات کاهش پیدا کرده است(توان اسمی ۴۰۰ وات می‌باشد) و راندمان آن با استفاده از جت فن سایلنت و سیرکولاسیون هوای داخل محفظه و استفاده از تکنولوژی هوای موازی افزایش پیدا کرده است.

اساس کار کاهش مصرف ورژن ۳ بدین صورت است که بعد از تنظیم دما رطوبت در سیکل‌های مختلف زمانی با قطع و وصل کردن المنت و فن (اتوماتیک) میانگین مصرف و توان میانگین آن به نصف (۲۰۰ وات) کاهش پیدا کرده است. همچنین اپلیکیشن موبایلی برای کنترل از راه دور (direct Wi-Fi) طراحی شده و در این ورژن بهینه سازی شده است و ارتباط کاربرپسند با دستگاه را ایجاد کرده است.

امضای تفاهم نامه دانشگاه ملی مهارت استان آذربایجان شرقی با مدیرعامل شرکت ایمن تراشه پرداز

اساس کار کاهش مصرف ورژن ۳ بدین صورت است که بعد از تنظیم دما و رطوبت(سنسور رطوبت) در سیکل‌های مختلف زمانی با قطع و وصل کردن المنت و فن (اتوماتیک) میانگین مصرف و توان میانگین آن را به نصف (۲۰۰ وات) کاهش داده است. همچنین اپلیکیشن موبایلی برای کنترل از راه دور

(direct Wi-Fi) طراحی شده و در این ورژن بهینه سازی شده است و ارتباط کاربرپسند با دستگاه را ایجاد کرده است.(امکان دانلود اپلیکیشن میوه خشک کن از وب سایت رسمی تراشه پرداز میسر میباشد)

امضای تفاهم نامه دانشگاه ملی مهارت استان آذربایجان شرقی با مدیرعامل شرکت ایمن تراشه پرداز

دستگاه میوه و سبزی خشک کن تراشه پرداز دارای ۱۰ توری فلزی و دو سینی لواشک می‌باشد. ( امکان خرید سینی اضافه از وب سایت تراشه پردازامکان‌پذیر است)

ایده‌های زیادی برای خشک کردن میوه و سبزی و ... با خرید این دستگاه امکان‌پذیر است و مسیر شروع فعالیت و کسب و کار خانگی را برای علاقمندان فراهم کرده است که با هزینه کم کسب و کار خانگی خود را شروع کنند.

از جمله ایده خشک کردن زعفران،کشک،چوب دارچین و گیاهان دارویی،میوه خشک،میوه حبه‌ای (یا به اصطلاح قند میوه که ترکیب پودر میوه خشک پودر ژلاتین) خشک کردن گوشت و ماهی همچنین خشک کردن گوشت حیوانات شکاری و بسته‌بندی جهت فروش به پت شاپ‌ها و تولید غذای حیوانات خانگی و هزاران ایده دیگر...

ضمناً با خرید دستگاه میوه خشک کن برند تراشه و پرداز از وب سایت تراشه پرداز از امکان عضویت در باشگاه مشتریان این شرکت بهره‌مند خواهید شد.

مزایای عضویت:

امکان برخورداری از طرح تعویض؛شرکت به مشتریان خود که به صورت مستقیم از شرکت دستگاه را

خریداری می‌کنند این امکان را می‌دهد که هر وقت قصد توسعه کسب و کار خود را داشته باشند بتوانند دستگاه خریداری شده را به شرکت عودت دهند (به همان قیمت خریداری شده) و با پرداخت مابه تفاوت اقدام به خرید دستگاه ۵۰ کیلویی یا ۳۰ کیلویی نمایند.

مدیرعامل شرکت تراشه پرداز جناب دکتر توحید جعفری طی تفاهم ‌نامه با کمیته امداد استان فارس به عنوان راهبر شغلی، موجبات اشتغال هزاران نفر را در استان فارس ایجاد نموده است.

همچنین پیشتر با عقد تفاهم‌نامه با کمیته امداد شهرستان نطنز اجرای چندین دوره پروژه موفق در اسکیل بزرگ و کوچک در این شهرستان ( موجبات اشتغال مددجویان را فراهم نموده ) را در رزومه کاری خود داشته است.

امضای تفاهم نامه دانشگاه ملی مهارت استان آذربایجان شرقی با مدیرعامل شرکت ایمن تراشه پرداز

دستگاه میوه و سبزی خشک کن تراشه پرداز به دلیل قیمت مناسب و خدمات پس از فروش و کیفیت بالای ساخت مورد تایید واحد اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) درآمده است.

امضای تفاهم نامه دانشگاه ملی مهارت استان آذربایجان شرقی با مدیرعامل شرکت ایمن تراشه پرداز

این دستگاه نیمه صنعتی مشابه داخلی و خارجی ندارد و در طراحی آن از تکنولوژی هوای موازی جهت خشک کردن یکدست محصول استفاده شده است و به همین منظور گواهی ثبت طرح صنعتی برای این محصول با کیفیت به ثبت رسیده است.

امضای تفاهم نامه دانشگاه ملی مهارت استان آذربایجان شرقی با مدیرعامل شرکت ایمن تراشه پرداز

شرکت تراشه پرداز صادرات دستگاه میوه و سبزی خشک کن به کشور عراق و آذربایجان را در رزومه کاری خود دارد .

امکان سرمایه گذاری کوتاه مدت و بلند مدت برای سرمایه گذاران از طریق خرید سهام و عقد قرارداد مشارکت در این شرکت برای عموم میسر میباشد، همچنین واجد افراد شرایط ، میتوانند درخواست نمایندگی فروش و عاملیت مجاز این شرکت را در وب سایت شرکت ثبت نمایند.

کد خبر: ۳۲۵٬۶۱۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha