۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۴
اعتراف گالانت به اجرای پروتکل هانیبال در غزه

اعتراف گالانت به اجرای پروتکل هانیبال در غزه

وزیر جنگ معزول رژیم صهیونیستی به اجرای «پروتکل هانیبال» در برخی مناطق نوار غزه در طول ۱۵ ماه جنگ در این منطقه، برای پاک کردن مسئله  اسرای اسرائیلی اعتراف کرد.

به گزارش بازار، یوآو گالانت وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی که به دلیل شدت اختلافات با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی چند ماه پیش در میانه جنگ غزه، عزل شده بود، در جدیدترین مصاحبه خود اعترافات جالب‌ توجهی کرد.

وی در گفت‌وگو با کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی که طی دو روز چهارشنبه و جمعه، منتشر شد، اعتراف کرد که «به ارتش دستور داده شد که از "پروتکل هانیبال" استفاده کند که مستلزم کشتن اسرا در کنار کسانی که آنها را به اسارت گرفته بودند، بود».

هانیبال یک پروتکل جنجالی در ارتش رژیم صهیونیستی است که هدف قرار دادن اسرائیلی‌هایی که مقاومت فلسطین آنها را در روز هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به اسارت گرفته بود را مجاز می‌کند.

گالانت گفت که ارتش در برخی مکانها پروتکل هانیبال را اجرا کرد و در برخی مناطق دیگر از اجرای آن خودداری کرد که موجب سردرگمی شدیدی شد.

وزیر جنگ برکنار شده اسرائیل همچنین اعتراف کرد که «هیچ‌کس در اسرائیل از عمق، وسعت و پیچیدگی شبکه تونل‌های غزه به‌طور کامل اطلاع ندارد».

مقاومت حماس، در هفتم اکتبر سال ۲۰۲۳ میلادی در واکنش به اقدامات اسرائیل در کرانه باختری و مسجد الاقصی طی عملیاتی تحت عنوان «طوفان الاقصی» وارد اراضی اشغالی شد و ده‌ها صهیونیست از جمله چندین نظامی را به اسارت گرفت.

پس از آن، جنگ تمام عیار رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در سایه انفعال جامعه بین‌الملل با هدف ادعایی نابودی حماس آغاز شد که ۴۷۰ روز ادامه یافت و در نهایت به آتش‌بس چند مرحله‌ای منجر شد و رژیم صهیونیستی به ناچار پس از مذاکرات غیرمستقیم به حماس، ناگزیر به آزادی شمار زیادی از اسرای فلسطینی در قبال آزادی اسرای خود شد. هرچند که شماری از اسرای اسرائیلی در جریان بمباران‌های شدید رژیم صهیونیستی عامدانه و غیر عامدانه کشته شدند.

کد خبر: ۳۲۵٬۲۱۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha