۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۲
شبکه‌های آبیاری فرسوده خوزستان نیازمند بازسازی فوری هستند
رئیس اتاق اصناف کشاورزی و منابع طبیعی اهواز:

شبکه‌های آبیاری فرسوده خوزستان نیازمند بازسازی فوری هستند

اهواز- اهوازی‌ راد، رئیس اتاق اصناف کشاورزی و منابع طبیعی اهواز گفت: شبکه‌های آبیاری در برخی شهرستان‌های استان خوزستان فرسوده هستند و نیاز به بازسازی دارند.

فاضل اهوازی‌راد در گفت‌وگو با بازار با اشاره به مشکلات کشاورزان در شهرستان‌های امیدیه و باوی اظهار کرد: کشاورزان این مناطق هزینه شبکه‌های مدرن آبیاری را پرداخت می‌کنند، اما متأسفانه از انهار سنتی و شبکه‌ها فرسوده‌ استفاده می‌کنند و طی سال‌های اخیر هیچ اقدامی برای ترمیم و بازسازی آن‌ها صورت نگرفته است.

رئیس اتاق اصناف کشاورزی و منابع طبیعی اهواز همچنین به مشکل کمبود آب و ضرورت مدیریت بهینه منابع آبی استان اشاره کرد و گفت: انتقال آب از بالادست به استان‌های دیگر، باعث کاهش سهم آب مناطق پایین‌دست شده و کشاورزان این مناطق را با چالش‌های جدی مواجه کرده است. لازم است سازمان آب و برق خوزستان نظارت دقیق‌تری بر این موضوع داشته باشد تا در فصل زراعی پیش‌رو از تنش‌های آبی جلوگیری شود.

وی در ادامه بر لزوم تأمین به‌موقع نهاده‌های کشاورزی تأکید کرد و افزود: سوخت، کود شیمیایی و سایر نهاده‌های مورد نیاز کشاورزان باید بدون تأخیر در اختیار آن‌ها قرار گیرد. هرگونه وقفه در این زمینه می‌تواند به کاهش تولید و زیان جدی کشاورزان منجر شود.

رئیس اتاق اصناف کشاورزی و منابع طبیعی اهواز همچنین با اشاره به طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری، خواستار حمایت بیشتر از اجرای فاز دوم این طرح شد و گفت: با وجود برخی نواقص در فاز اول، این طرح از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید با مشارکت کشاورزان و نمایندگان آنان، از جمله اتاق اصناف کشاورزی، به مرحله اجرا برسد. همچنین انتظار می‌رود که تخصیص ۲۰ درصد از سهم نیشکر به این طرح، هرچه سریع‌تر پیگیری و اجرایی شود.

وی در پایان توضیح داد: توسعه و نوسازی زیرساخت‌های کشاورزی، به‌ویژه شبکه‌های آبیاری، گامی اساسی در راستای افزایش بهره‌وری و تحقق امنیت غذایی کشور است. امیدواریم مسئولان مربوطه با در نظر گرفتن شرایط موجود، اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند.

کد خبر: ۳۲۵٬۰۶۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha