به گزارش بازار، علیرضا عبدیان امروز ۱۵ بهمن ماه در جمع خبرنگاران گفت: در ایام الله مبارک دهه فجر با به بهرهبرداری رسیدن طرحهای آبرسانی در ۴۰ روستا، جمعیتی بالغ بر ۳۵ هزار نفر از موهبت آب آشامیدنی پایدار برخوردار شدند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان ادامه داد: برای اجرای این طرحها در سطح استان، ۲۹ حلقه چاه حفر و ۴۳۱۰ مترمکعب مخزن ذخیره آب احداث و ۳۶۸ کیلومتر اصلاح و توسعه خطوط انتقال و شبکه توزیع آب انجام شد.
عبدیان به کلنگزنی ۲۰ طرح شهری و روستایی با اعتبار ۵۳۴ میلیارد تومان اشاره کرد و افزود: عملیات اجرایی این طرحها شامل حفر و تجهیز ۲۸ حلقه چاه، ۹۶ کیلومتر لولهگذاری، احداث ۱۳۰۰ مترمکعب مخزن و یک باب ایستگاه پمپاژ، اجرای ۱۸ کیلومتر خط برق و سه کیلومتر از شبکه فاضلاب مسکن ملی شهرستان سیرجان است.
مدیرعامل شرکت آبفای استان کرمان با بیان اینکه مدیریت تقاضا و مصرف بهینه آب تنها راه برون رفت از مشکلات تامین آب شرب و استمرار خدمات آبرسانی خواهد بود، گفت: اگرچه در سطح استان طرحهای گستردهای اجرا شده و یا در حال انجام است اما حفظ منابع موجود آب شرب و مدیریت مصرف بیش از گذشته اهمیت دارد و همه شهروندان باید بیش از گذشته نسبت به استفاده صحیح از منابع آبی جدیت داشته باشند.
نظر شما