۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
قاچاق سوخت را کتمان نمی کنیم| افزایش ۱۰ میلیون لیتری تولید بنزین در دولت چهاردهم
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی

قاچاق سوخت را کتمان نمی کنیم| افزایش ۱۰ میلیون لیتری تولید بنزین در دولت چهاردهم

عظیمی فر مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: از ابتدای دولت چهاردهم ۱۰ میلیون لیتر تولید بنزین افزایش یافته و تولید نفت‌گاز در آذر و دی به ۱۲۴ میلیون لیتر رسیده است.

بازار؛ گروه آب و انرژی: محمدصادق عظیمی‌فر مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در آیین امضای تفاهم‌نامه مشترک «طرح پایش لحظه‌ای و مدیریت هوشمند زنجیره تأمین فرآورده‌های نفتی کشور» با بیان اینکه به‌طور میانگین از ابتدای استقرار دولت چهاردهم حدود ۱۰ میلیون لیتر تولید بنزین افزایش یافته و تولید نفت‌گاز در آذر و دی امسال به روزانه ۱۲۴ میلیون لیتر رسیده است، اظهار کرد: شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران افزون بر افزایش تولید بر مدیریت مصرف بنزین تمرکز کرده و گام نخست این اقدام تمرکز بر نقاط اتلاف انرژی است.

به گفته او، سالانه ۱۰۰ میلیارد لیتر فراورده در کشور تولید می شود که ارزش این فراورده ها ۵۵ میلیارد دلار است.

وی با بیان اینکه بعد از انقلاب تولید بنزین کشور ۶ تا ۷ برابر و تولید نفتگاز ۴ تا ۵ برابر شده است، افزود: به دلیل رشد مصرف پارادایم عرضه فراورده یارانه ای کماکان پارادایم غالب بوده است. همین موضوع باعث شده گرفتار ناترازی سوخت و انرژی باشیم و صنعت نفت تحت فشار قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه مصرف سوخت خودروهای کشور دو برابر میانگین جهانی است، تصریح کرد: بخشی از افزایش مصرف کشور به‌دلیل پدیده قاچاق است و میانگین افزایش سالانه مصرف کشور ۷ درصد است که بخشی از آن طبیعی است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه باید اتلاف‌های زنجیره تولید، انتقال و توزیع فرآورده را به حداقل برسانیم، گفت: ما قاچاق را کتمان نمی‌کنیم و به‌دنبال کاهش آمار قاچاق در کشور هستیم.

عظیمی‌فر افزود: با استفاده از طرح پایش لحظه‌ای و هوشمندسازی زنجیره تأمین فرآورده‌های نفتی که امروز امضا می‌شود، هر قطره فرآورده تولیدی پایش می‌شود تا بتوانیم با به حداقل رساندن مداخله انسانی بر مبنای داده‌های لحظه‌ای از اتلافات مختلف مانند اتلاف زمان، قاچاق و انرژی جلوگیری کنیم.

وی تأکید کرد: به‌دنبال مدیریت زنجیره پالایش و پخش با استفاده از ابزارهای کارآمد هستیم و در این طرح از پیشرفته‌ترین سیستم‌های اندازه‌گیری استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه در این طرح از اینترنت اشیا استفاده می‌شود و پس از جمع‌آوری داده‌ها برای تحلیل از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده خواهیم کرد، گفت: در این طرح سه مجموعه درجه یک کشور مشارکت دارند تا بتوانیم با هم‌افزایی مسئولانه این طرح را هرچه سریع‌تر به نتیجه برسانیم.

کد خبر: ۳۲۴٬۰۸۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha