۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
ساخت بیمارستان هزار تختخوابی شهرکرد در دستور کار قرار دارد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد:

ساخت بیمارستان هزار تختخوابی شهرکرد در دستور کار قرار دارد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد گفت: ساخت بیمارستان یک‌هزار تختخوابی و دهکده سلامت در مجموعه رحمتیه در دستور کار دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد قرار دارد.

به گزارش بازار، علی‌ضامن صالحی‌فرد در نشست با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهرکیان و مجمع خیرین سلامت چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: زمین خیری شهرکیان قابلیت‌های احداث کلینیک‌های تخصصی و آزمایشگاه را دارد و این امر نیازمند جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی است.

وی افزود: این زمین خیری قابلیت‌های زیادی برای اجرای طرح‌های بهداشت و درمان دارد و اگر بتوانید منابع مالی جذب کنید می‌توان کلینیک‌های تخصصی و آزمایشگاه در اینجا احداث کرد.

صالحی‌فرد تصریح کرد: به‌همین منظور جذب خیرین نیک‌اندیش و بهره‌مندی از توان فعالان بخش خصوصی برای اجرای این طرح ضروری است و اجرای آن باعث کاهش و کنترل ترافیک در شهرکرد و ارتقای خدمات‌رسانی به اهالی شهرکیان، شهرکرد و شهرها و روستاهای اطراف می‌شود.

وی با اشاره به بدهی‌های زیاد دانشگاه علوم‌پزشکی استان و وجود ۱۴۰ طرح نیمه‌تمام حوزه بهداشت و درمان در چهارمحال و بختیاری یادآور شد: دولت برای حوزه بهداشت و درمان در شهرکیان ساخت و ساز نداشته است.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد نیز گفت: جمعیت ۱۵ هزار و ۶۷۰ نفری شهرکیان از خدمات مرکز بهداشتی و درمانی شبانه‌روزی استفاده می‌کنند.

ابراهیم باب‌الخانی تاکید کرد: مرکز بهداشتی و درمانی شبانه‌روزی شهرکیان سال‌ها قبل از سوی یکی خیران نیک‌اندیش این شهر در ۲ طبقه ساخته شده است اما این در حالی است که زنان باردار و افراد سالمندان نمی‌توانند از پله‌های این ساختمان بالا بروند.

وی افزود: ساخت مرکز شبانه‌روزی جدید و استفاده از ساختمان قبلی در قالب پایگاه نیاز است و باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت چهارمحال و بختیاری نیز گفت: نیازسنجی خدمات بهداشتی و درمانی مردم شهرکیان ضروری است.

عباس قادری تاکید کرد: نوسازی مرکز کنونی بهداشت و درمان شهرکیان و بهبود وضعیت فضاهای ارائه خدمت به شهروندان در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: یکی از خیرین نیک‌اندیش شهرکیان که ساکن خارج کشور است آمادگی خود را برای مشارکت در این طرح اعلام کرده است.

قادری تصریح کرد: در صورت کمک ۱۰۰ درصدی خیرین نیک‌اندیش برای ساخت فضاهای مرتبط با بهداشت و درمان شهرکیان و سایر مناطق چهارمحال و بختیاری نیازی به دریافت مجوز ماده ۲۳ نیست.

وی یادآور شد: مسوولان مدیریت شهری و اهالی شهرکیان زمینی برای احداث پایگاه اورژانس مشخص کرده‌اند که پیشنهاد می‌شود این پایگاه نیز در محل همان زمین خیری ساخته شود.

رییس شورای اسلامی شهرکیان نیز گفت: زمین خیری این شهر ظرفیت راه‌اندازی مرکز جامع سلامت، پانسیون، مرکز مشاوره قبل از ازدواج، کلینیک تخصصی دندان‌پزشکی و سایر کلینیک‌های تخصصی را دارد.

عبدالرسول ندیمی شهرکی تاکید کرد: در صورت راه‌اندازی مرکز شبانه‌روزی بهداشت و درمان و یا احداث کلینیک تخصصی در شهرکیان علاوه بر ارائه خدمات به اهالی این شهر می‌توان به شهروندان شهرها و روستاهای اطراف هم خدمات‌رسانی کرد.

وی افزود: راه‌اندازی مرکز شبانه‌روزی بهداشت و درمان در شهرکیان همچنین به کاهش و کنترل ترافیک در شهرکرد به‌عنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری کمک می‌کند.

یکی از اعضای شورای اسلامی شهرکیان نیز گفت: مجموعه فعالان مدیریت شهری در شورای اسلامی و شهرداری و همچنین اهالی شهرکیان بیش از دو دهه است که پی‌گیر این موضوع هستند.

همایون علیدوستی شهرکی تاکید کرد: تحقق نیافتن مطالبه‌های مردم شهرکیان به‌علت برخی سهل‌انگاری‌ها و همچنین مجاورت و نزدیکی این شهر با مرکز چهارمحال و بختیاری است.

وی افزود: هم‌اکنون ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع زمین خیری در بهترین نقطه شهرکیان وجود دارد و تنها خواسته ما به‌عنوان مطالبه عمومی مردم شهرکیان تعیین‌تکلیف این زمین است.

شهردار کیان نیز گفت: دانشگاه علوم‌پزشکی چهارمحال و بختیاری هیچ اقدام عمرانی و ساخت‌وساز در شهرکیان نداشته است.

اسلام قاسمی تاکید کرد: برای بهبود استفاده از این زمین خیری با هدف ارائه به مردم شهرکیان و شهرهای اطراف چ، شهرداری کیان آمادگی کمک به دانشگاه علوم‌پزشکی را دارد.

کد خبر: ۳۲۲٬۰۴۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha