عبدالسعید نجفی در گفتوگو با خبرنگار بازار با بیان این که نساجی مازندران بعد از واگذاری غیراصولی به بخش خصوصی همیشه دارای مشکلاتی از قبیل تعطیلی واحدهای تولیدی، تعدیل نیرو، معوقات حقوق و تجمعاتی جهت دریافت مطالبات خود در گذشته بوده است، افزود: ولی الان در حال سپری کردن بهترین زمان خود است.
وی درباره افزایش نیروها نیز گفت: نیروها در زمان استقرار هیات حمایت از صنایع ۳۸۰ نفر بودند که با بکارگیری واحدهای جدید به ۴۸۰ نفر نیروی مستقیم و غیر مستقیما با اجاره سوله ها این تعداد به ۶۰۰ پرنسل رسیده است.
مدیر اجرایی نساجی مازندران افزود: همچنین در واحد چاپ وتکمیل رنگرزی که بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان سرمایه بلوکه و غیر قابل استفاده بود، با مشارکت بخش خصوصی به بهره برداری رسید و بخش خصوصی بالغ بر ۲۳۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در چند سال انجام داده و مقرر شد افزایش جذب ۲۰۰ نیرو نیز انجام شود.
نجفی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تخلفات عمده در گذشته اظهارکرد: درگذشته و قبل از ورود هیئت حمایت از صنایع، پروندههایی از قبیل جعل، سابقه سازی وحقوق های کلان مطرح بود، به طوریکه یکی از مدیران سابق نساجی ۱۲۰ میلیون تومان حقوق میگرفت و این در حالی بود که هم اکنون جمع حقوق ۱۰ مدیر اجرایی در سال ۱۴۰۱ به این مقدار نبود.
وی گفت: ارزش افزوده و سرمایه نساجی مازندران مطلوب است و پویایی نساجی مازندران به اینجا میرسد که در حال حاضر ۳۸۰ نفر پرنسل برای تسهیلات ۱۰۰ میلیونی به بانک معرفی و قرارداد رفاهی با شرکتهای و فروشگاههای مختلف بسته شد که در سالیان بعداز واگذاری غیراصولی به بخش خصوصی محقق نشده بود.
وی گفت: از استاندار و فرماندار میخواهیم از منافع مردم قائمشهر حمایت کنند و با یک تصمیم اشتباه ممکن است شرکت نساجی مازندران به وضع قبل و به سرنوشت کارخانه شماره ۲ برگردد و نساجی باید دست اهلش باشد تا این صنعت حفظ شود.
نظر شما