۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
حمایت از ۲۰۰ طرح فناورانه در حوزه بهینه سازی در امسال| بسته های ویژه حمایتی برای کاهش مصرف
معاون رییس جمهور در گفتگو با بازار:

حمایت از ۲۰۰ طرح فناورانه در حوزه بهینه سازی در امسال| بسته های ویژه حمایتی برای کاهش مصرف

افشین معاون رییس جمهور از حمایت ویژه دولت از طرح های فناورانه در حوزه های بهینه سازی و جمع آوری فلرهای گازی خبر داد و گفت: پیش بینی میکنم امسال از ۲۰۰ طرح در این حوزه حمایت شود.

بازار؛ گروه آب و انرژی: حسین افشین معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در گفتگو با بازار با اشاره به مساله ناترازی انرژی در کشور، گفت: برای طرح این چالش به یک عزم همگانی نیاز داریم به همین دلیل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بسته های حمایتی خوبی را برای طرح های فناوری که منجر به صرفه جویی در مصرف انرژی شده یا جلوی سوزانده شدن گاز های فلر را بگیرد، در نظر گرفته است.

او با بیان اینکه حمایت ها از طرح های فناورانه در حوزه انرژی به دو صورت انجام می شود، ادامه داد: بسته به طرح ممکن است منابع مالی برای حمایت از آنها در نظر گرفته می شود بنابر این نمی توان عدد دقیقی را برای میزان اعتبارات در نظر گرفته شده در این حوزه اعلام کرد. مدل دوم حمایت اما غیر مالی بوده و مربوط به مساعد سازی فضای کار است. چراکه در برخی مواقع منابع وجود دارد و شرکت های دانش بنیان به تسهیل گری نیاز دارند.

به گفته معاون رییس جمهور، در همین حوزه بیش از ۱۰۰ طرح تا حالا ارایه شده است. امسال در نمایشگاه پتروفن یک تعداد زیادی از شرکت های دانش بنیان می توانند در طرح های هلدینگ خلیج فارس با حمایت ما و هلدینگ مشارکت داشته باشند.

او در پاسخ به این سوال که چه هدف گذاری برای حمایت از شرکت های دانش بنیان و طرح های فناورانه برای امسال در نظر گرفته شده است، گفت: پیش بینی می کنم که امسال بیش از ۲۰۰ طرح در این حوزه مورد حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد.

پروژه های بار اولی که تعریف می کنیم پروژه های واقعی و پیشران باشند

افشین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت حمایت از تولیدات بار اول در صنعت نفت اظهار داشت: ما آمادگی داریم بسترهای تست را در حوزه‌های کلیدی‌ای که از سمت وزارت نفت، معرفی می شود فراهم کنیم چرا که صنعت نفت ما بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری، باید فناورترین صنعت ما باشد و این مهم هم با کمک معاونت علمی و وزارت نفت محقق می‌شود.

وی ادامه داد: ساخت بار اول یک روال مشخص دارد و بنا بر الزام سازمان بازرسی کشور به مثابه یک مورد حاکمیتی به معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری محول شده و این مسئولیت نباید به دستگاهی دیگری واگذار شود. بر این اساس، تصمیم گیرنده باید داخل معاونت باشد.

به گفته معاون اول رییس جمهور، بسیار اهمیت دارد که معاونت علمی و وزارت نفت در دو زمینه مشخص در بحث تولید بار اول به توافق برسند؛ نخست آنکه زمان طولانی نشود، دوم اینکه انتخاب شرکت ها برای تولید بار اول باید با معاونت علمی باشد. از این رو، باید در خصوص موضوعات، زنجیره تائید و الزامات آن با هم به توافق رسیم. این باعث می شود تا پروژه هایی که به عنوان پروژه بار اول تعریف می کنیم پروژه های واقعی و پیشران باشند.

کد خبر: ۳۱۷٬۴۲۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha