۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۰
اجرای برنامه هفتم پیشرفت در بخش آب کشور در دستور کار قرار گرفت

اجرای برنامه هفتم پیشرفت در بخش آب کشور در دستور کار قرار گرفت

معاون وزیر نیرو از تدوین برنامه هفتم برای پیشرفت در بخش آب کشور خبر داد و گفت: کلیات این برنامه برای وزارت نیرو مطلوب است، هرچند همه موارد مورد نظر در آن نیامده است.

به گزارش بازار از وزرات نیرو، «محمد جوان‌بخت» در شصت و پنجمین گردهمایی مدیران ارشد صنعت آب کشور در مشهد، با اشاره به اینکه برنامه هفتم پیشرفت کشور مورد تأکید ریاست جمهوری است، به سازوکارهای دولت برای اجرای برنامه هفتم پیشرفت اشاره کرد و گفت: برنامه هفتم پیشرفت باید در برنامه روزانه مدیران آب کشور قرار گیرد.

جوانبخت اظهار امیدواری کرد که با استفاده از تمام ظرفیت‌های علمی، فنی و تجربی و توجه به راهکارهای اجتماعی بتوانیم وضعیت آب کشور را بهبود ببخشیم.

ضرورت واگذاری تصدی‌گری‌ها به تشکل‌های کشاورزی

وی گفت: آنچه در برنامه هفتم پیشرفت، درباره کاهش برداشت آب تدوین شده، می‌تواند انقلابی در رفتار ما ایجاد کند.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا، شکل‌گیری تشکل‌های کشاورزی و واگذاری تصدی‌گری‌ها به این تشکل‌ها را مهم توصیف کرد و بیان داشت: مسیر سخت و پرچالشی پیش رو داریم اما باید اجرای برنامه هفتم را در دستور کار قرار دهیم و بازخوردهای اقدامات انجام شده در این خصوص باید به شرکت منابع آب ایران منعکس شود.

تفویض اختیار به وزیر نیرو در خصوص مولدسازی دارایی‌ها

در ادامه این نشست، «یزدان رضایی» معاون برنامه‌ریزی اقتصادی وزیر نیرو نیز برنامه هفتم پیشرفت کشور را میثاق وزارت نیرو با مجلس و دولت توصیف کرد و با اشاره به اینکه در این برنامه سهم هر شرکت و هر استان مشخص شده و سرجمع این سهم‌ها کمک می‌کند که به اهداف معین برسیم، از تفویض اختیار به وزیر نیرو در موضوع مولدسازی دارایی‌ها خبر داد.

رضایی گفت: در برنامه هفتم برای اصلاح ساختار اقتصادی آب، اعدادی مشخص شده که باید با هماهنگی به این اعداد دست پیدا کنیم.

بحران آب از ضعف حکمرانی ناشی می‌شود

بر اساس این گزارش، در این همایش که مدیران شرکت منابع آب ایران و مدیران عامل شرکت‌های آب منطقه‌ای سراسر کشور حضور داشتند، «علیرضا الماسوندی» معاون تلفیق و تنظیم‌گری شرکت مادر تخصصی مدیریت منابع آب ایران به ارائه گزارشی در خصوص حکمرانی آب پرداخت و در بخشی از این گزارش گفت: بحران آب در بخش زیرزمینی بیش از آنکه ناشی از کمبود آب باشد، از ضعف حکمرانی آب ناشی می‌شود و توجه به مشارکت محلی و مردمی برای رفع این نقیصه اهمیت پیدا می‌کند.

«تقی عبادی» مدیرکل دفتر توسعه نظام‌های فنی- بهره‌برداری و دیسپاچینگ برقابی کشور مدیریت منابع آب نیز گزارش مبسوطی از آخرین وضعیت اجرای طرح احیا و تعادل‌بخشی ارائه و رتبه‌بندی شرکت‌های آب منطقه‌ای کشور را در این خصوص اعلام کرد.

تقدیر از استان‌های برتر در اجرای طرح احیا و تعادل‌بخشی

شرکت آب منطقه‌ای استان فارس در کلیات طرح احیا و تعادل‌بخشی، شرکت آب منطقه‌ای اصفهان در نصب کنتور و صرفه‌جویی در بهره‌برداری و شرکت‌های آب منطقه‌ای خراسان رضوی و تهران در بیشترین صرفه‌جویی در منابع آبی به عنوان شرکت‌های آب منطقه‌ای برتر کشور شناخته شدند و مدیران این شرکت‌ها لوح تقدیر خود را از معاون وزیر نیرو دریافت کردند.

کد خبر: ۳۱۷٬۳۸۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha