به گزارش بازار، علی طالبی در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۱۰ تا ۱۵ درصد مصرف گاز در بخش غیر گرمایشی و ۹۰ درصد در گرمایش واحد های مسکونی استفاده می شود.
مدیر عامل شرکت گاز گلستان با بیان اینکه می خواهیم با مردم صادق باشیم، افزود: اگر به مردم می گوییم در مصرف صرفه جویی کنند توقع داریم همراهی لازم را داشته باشند.
وی گفت: در سراسر استان ۶۸۲ هزار مشترک گاز خانگی داریم و این جمعیت در ایام سرد سال ۱۵ میلیون مترمکعب گاز مصرف می کنند که این حجم در تابستان به دو میلیون مترمکعب هم نمی رسد.
صنعت گلستان سهم قابل ملاحظه ای در مصرف گاز گلستان ندارد
وی ادامه داد: صنعت گلستان سهم قابل ملاحظه ای در مصرف گاز استان ندارد اما باید بیشترین تعامل ما با مشترکان خانگی باشد.
طالبی گفت: از هفته قبل فشار خطوط افزایش داده شد و اکنون در فشار قابل قبولی قرار داریم و ما تلاش داریم بدون نگرانی توزیع متوازنی در سطح استان داشته باشیم.
وی افزود: گاز بیش از سه هزار باغ ویلا خالی از سکنه و ۴۳ استخر تفریحی محدود شده است، همچنین گاز ۸۸ اداره دولتی در روزهای اخیر قطع شده بود که پس از دریافت اخطار وصل شد.
مصرف گاز گلستانی ها به ۱۵.۵ میلیون متر مکعب رسید
وی بیان کرد: مصرف گاز گلستانی ها در تاریخ یکشنبه ۲۷ آذر ماه ۱۵ و نیم میلیون مترمکعب بوده است.
مدیر عامل شرکت گاز گلستان گفت: با تعطیلی ادارات و مدارس در مجموع ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار متر مکعب گاز صرفه جویی می شود.
به گفته وی، تصمیم گیری قطعی گاز نیروگاه ها و یا مازوت سوزی آنها در مجموعه کشوری تصمیم گیری می شود و نیروگاه علی آباد هم از این قاعده مستثنی نیست.
طالبی با بیان اینکه گاز ۳۱ استان کشور به شکل شبکه تولید می شود، گفت: بیش از یکسال است که گاز از ترکمنستان وارد نمی شود، البته در گذشته هم که وارد می شد در حد معاوضه بوده و تاثیر چندانی بر کشور نداشته است.
قصد ایجاد محدودیت برای نانوایی ها نداریم
طالبی بیان کرد: قصد ایجاد محدودیت برای نانوایی ها نداریم اما طبق مصوبه کمیته بحران استان باید سوخت جایگزین داشته باشند.
وی در رابطه با اعمال محدودیت در مصرف گاز صنایع گفت: طی هفته جاری طبق ابلاغیه های کشور برای کارخانجات آسفالت، صنایع آجر و صنایع فلزی محدودیت ایجاد شد و باید صد درصد از سوخت دوم استفاده کنند.
مدیرعامل شرکت گاز با بیان اینکه صنایع باید برای ۲۰ روز سوخت جایگزین ذخیره داشته باشند، ادامه داد: شورای امنیت ملی به دیسپاچینگ ملی اختیارات داده تا برای صنایع محدودیت ایجاد کند.
وی افزود: برخی صنایع ترجیح می دهند ظرفیت تولید خود را در این ایام به نصف کاهش دهند و برخی هم داوطلبانه از سوخت ذخیره استفاده کردند که این اقدام مورد تقدیر است.
نظر شما