به گزارش بازار به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این منبع انرژی انقلابی پتانسیل تامین انرژی دستگاه به مدت چند هزار سال را دارد و یک راه حل ماندگار و کارآمد برای طیف وسیعی از کاربردها ارئه میکند.
باتری الماسی مذکور از تجزیه رادیواکتیو کربن ۱۴، یک ایزوتوپ رادیواکتیو که معمولا در تاریخ سنجی رادیوکربن استفاده میشود، برای تولید برق استفاده میکند. این باتری که در یک الماس، که یکی از سختترین مواد شناخته شده به حساب میآید، محصور شده و به طور ایمن تشعشعات را برای تولید نیرو جذب میکند.
کربن ۱۴ اشعههایی با طول موج کوتاه تولید میکند که در مرحله بعد به وسیله قاب الماس جذب میشود و به این ترتیب حفظ ایمنی هنگام تولید سطح پایینی از برق تضمین میشود. این باتری مشابه پنلهای خورشیدی عمل میکنداما به جای تبدیل نور به برق، از الکترونهایی با سرعت بالا از تجزیه رادیواکتیویته استفاده میکند.
نتیجه حاصل یک منبع قدرت معتبر با طول عمر خارق العاده است. از آنجا که نیمه عمر کربن ۱۴، ۵۷۰۰ سال است، باتری نیمی از قدرت خود را حتی پس از چند هزار سال حفظ میکند.
سارا کلارک، مدیر چرخه سوخت تریتیوم در UKAEA، با تاکید بر پایداری و ایمنی این نوآوری گفت: باتریهای الماسی راهی ایمن و پایدار برای ارائه سطوح مداوم میکرووات توان ارائه میدهند. آنها یک فناوری نوظهور هستند که از یک الماس ساخته شده برای پوشاندن ایمن مقادیر کمی کربن ۱۴ استفاده میکند.
یکی از نویدبخشترین وجوه باتریهای الماسی کربن ۱۴ قابلیتهای آن است. این باتریها را میتوان در محیطها و دستگاههای مختلفی به کار برد که منابع انرژی متداول کارایی ندارند.
باتری الماسی زیست تجزیه پذیر میتواند با تامین برق ایمپلنتهایی مانند سمعک و دستگاههای بصری بخش خدمات درمانی را زیرو روکند. این ابزار ذخیره انرژی برخلاف باتریهای معمولی که باید به طور معمول تعویض شوند، باتریهای الماسی چنددهه عمر میکنند و به این ترتیب ریسکهای جراحی و ایجاد ناراحتی برای بیمار را کاهش میدهند.
همچنین این باتریها برای ماموریتهای فضایی ایده آل هستند.
نظر شما