به گزارش بازار، محسن منصوری معاون اجرایی دولت سیزدهم در سخنانی به نقد هزینه های صورت گرفته برای ورزشگاه آزادی پرداخت و درباره ساخت ورزشگاه جدید در تهران نکاتی را مطرح کرد که مهم ترین آن ها به شرح زیر است:
ورزشگاه آزادی به شدت فرسوده شده و در آن زحمت هم کشیده میشود اما این کارهایی که انجام میدهیم آفتابه خرج لحیم است. عزیزان زحمت میکشند و برای کوتاه مدت درحال برطرف کردن مشکلات هستند اما مساله ورزشگاه آزادی شاید اساسی شاید حل نشود. بنابراین احداث یک مجموعه فرهنگی-ورزشی فاخر و تراز در سطح بین المللی، از ضروریات است.
(درخصوص ساخت مجموعه ورزشی بزرگ شهر تهران): ساخت این ورزشگاه دستور شهید رئیسی بود. جلسات مستمر و فشردهای با حضور معاون اول و ۶ نفر از اعضای دولت که مرتبط با موضوع بودند، برگزار و تصمیمات مدیریتی خوبی گرفته شد.
متولی اصلی اجرای کار وزارت ورزش و جوانان بود. پیگیری و نظارت عالی با معاونت اجرایی ریاست جمهوری بود. تامین مالی هم توسط وزارت نفت و سازمان برنامه اتفاق میافتاد. به این صورت که عمده تامین مالی ارز طریق تهاتر نفت با طرف چینی و کارگزاری قرارگاه خاتم الانبیا اتفاق انجام میشد.
معتقد بودیم از نظر فنی ظرفیت ساخت را داریم. کمی در زمینه تامین مالی مشکل داشتیم که قرار بود از طریق نفت این مسیر طی شود و سپس مجری پروژه در داخل و شریک تجاری با شرکت چینی، قرارگاه خاتم باشد. توافق این موضوع با اوجی (وزیر سابق وزارت نفت) بابت تامین نفت انجام و او نیز متعهد شد نفت مورد نیاز این پروژه را تامین کند.
پیشبینی مبلغی در حدود ۳-۲ میلیارد دلار در طول زمان داشتیم چون ممکن بود اجرای پروژه ۳-۲ سال طول بکشد. بنابراین قرار شد وزارت نفت این کار را انجام بدهد.
برای آغاز کار هم سازمان برنامه در بودجه سال ۱۴۰۳ حدود ۲ هزار ملیارد تومان را در جدول بودجه قرارداد. تملک زمین هم در مجموعه شهرآفتاب انجام شد. مجموعه زمین ۴۰۰ هکتاری در نظر گرفته شد که در گام اول حدود ۲۰۰ هکتار تملک شد و تجهیز کارگاه اولیه هم اتفاق افتاد.
حالا با تغییر و تحولاتی که در دولت اتفاق افتاده، عزیزان باید پروژه را دنبال کنند و به نتیجه برسانند.
نظر شما