۸ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۱
عملکرد ضعیف کردستان در زمینه اشتغال خانگی پذیرفتنی نیست
استاندار کردستان:

عملکرد ضعیف کردستان در زمینه اشتغال خانگی پذیرفتنی نیست

سنندج – استاندار کردستان عملکرد ضعیف ادارات و سازمان های دولتی این استان در زمینه اشتغال خانگی را غیرقابل قبول خواند و از این وضعیت انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار بازار، آرش زره تن لهونی شامگاه امروز در جلسه شورای اشتغال و سرمایه گذاری استان کردستان اظهار کرد: اشتغال مهمترین دغدغه مدیریت استان و مردم است و تحقق این مهم مستلزم همت همگانی با تدوین برنامه‌ ای مستمر در این حوزه به شمار می رود.

وی با بیان اینکه در حوزه اشتغال با روند فعلی هیچ اتفاق مثبت و قابل قبولی نخواهد افتاد، افزود: تا چهار سال آینده باید نرخ بیکاری استان به زیر میانگین کشوری برسد.

استاندار کردستان به برنامه ‌ریزی مدون برای ایجاد اشتغال در استان تاکید کرد و گفت: جلسات ذیل شورای برنامه‌ ریزی با محوریت اقتصادی در زمان مقرر تشکیل و با توجه به شرایط خاص استان نیز جلسات فوق العاده برگزار شود.

زره ‌تن لهونی عنوان کرد: با توجه به اینکه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک سازمان با بدنه اقتصادی نیست لذا دبیرخانه کارگروه اشتغال استان، با برگزاری جلسات دوره‌ ای و منظم بر اساس شرح وظایف اعضا به سازمان مدیریت و برنامه ‌ریزی استان انتقال یابد.

وی ضمن تاکید بر کار بین بخشی از سوی ادارات و سازمان های دولتی استان در زمینه اشتغال، یادآور شد: دستگاه‌ های اجرایی برنامه‌ ای منسجم و قابل رصد در حوزه اشتغال با برگزاری جلسات منظم ارائه دهند.

استاندار کردستان به پرداخت تسهیلات در خصوص مشاغل خانگی در استان گریزی زد و بانک‌ها و دستگاه‌ها را موظف به تسهیل امور اشتغال کرد.

طبق اظهارات زره‌تن لهونی، تاکنون ۳۶ درصد تسهیلات اشتغال خانگی در استان پرداخت شده که این عملکرد قابل قبول نیست و این امر باید با بررسی دقیق ‌تر با تهیه گزارش کامل آسیب ‌شناسی شود تا به ۱۰۰ درصد برسد.

وی تاکید کرد: مدیران دستگاه ‌های اجرایی به جد به دنبال جذب اعتبارات در سطح ملی باشند چرا که در این حوزه عملکرد قابل قبولی ندارند.

مدیران به سیاست های بالادستی برنامه هفتم توسه توجه ویژه داشته باشند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان نیز در این جلسه گفت: تمام مدیران دستگاه‌های اجرایی باید سیاست‌های بالادستی برنامه هفتم توسعه را احصا و جهت توسعه همه‌جانبه کردستان در استان پیاده‌سازی و عملیاتی کنند.

ارسلان ازهاری اظهار داشت: حوزه اقتصادی حوزه ‌ای بسیار مهم و فرابخشی است و تمامی دستگاه‌های اجرایی استان باید در این زمینه پای ‌کار باشند.

وی با تاکید بر تعامل و همکاری بخش عمرانی با حوزه اقتصادی استان، گفت: با توجه به اینکه بخشی از اشتغال استان مربوط به اشتغال فصلی است می ‌طلبد کارگروه امور زیربنایی در کنار سایر کارگروه ‌های استان با کارگروه امور اقتصادی تعامل و همکاری لازم داشته باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با بیان اینکه به استاد ماده ۳۱ قانون احکام دائمی برنامه‌ های توسعه و آیین ‌نامه اجرائی آن برای هریک از کارگروه‌ های تخصصی وظایفی مقرر شده است که متاسفانه اقدامات و وظایف کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری در اکثر بخش ها مغفول مانده است، افزود: تمام دستگاه‌ های اجرایی باید سیاست ‌های بالادستی برنامه هفتم توسعه را احصا و در راستان توسعه همه ‌جانبه کردستان در استان پیاد ه‌سازی و عملیاتی کنند.

ازهاری تصریح کرد: حمایت از جریان ‌های اقتصادی پایدار، ارتقاء معیشت خانوارها در بخش شهری و روستایی، تقویت کارگروه توسعه صادرات کالا، برگزاری جلسات کارگروه تنظیم بازار، پیگیری طرح اصلاح الگوی کشت، توجه به ظرفیت مرز، فعال نمودن شورای مهارت از دیگر موضوعات مهمی است که نیازمند توجه ویژه جهت عملیاتی کردن برنامه‌های اقتصادی در استان است.

آمارهای غیرواقعی از مدیران کردستانی پذیرفته نمی شود

وی با تاکید بر اینکه مدیران خود را مقید به برنامه ‌های کلیشه‌ای درون سازمانی نکنند و به ‌گونه فرادستگاهی به موضوعات اقتصادی استان نگاه کنند، خاطرنشان کرد: اعتقادی به آمارهای غیرواقعی نداریم و از طریق سامانه‌ها عملکرد دستگاه‌ های اجرایی استان ارزیابی خواهد شد، امیدواریم شاهد عملکرد صددرصدی باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با اشاره به طرح توسعه و تسهیل سرمایه‌گذاری شرق و غرب کشور، گفت: اجرای این طرح که از سال ۸۹ مصوب شده اما بلااقدام مانده است، می‌تواند در تخصیص اعتبارات عمرانی به صورت ۱۰۰ درصدی و ارائه مشوق‌های سرمایه ‌گذاری بسیار تاثیرگذار باشد و با توجه به اینکه در آستانه تدوین و تصویب بودجه سال آینده هستیم از نمایندگان محترم استان در مجلس شورای اسلامی در خواست داریم که موضوع تآمین اعتبار جهت عملیاتی نمودن این طرح را حمایت و پیگیری نمایند.

ازهاری به وظیفه پارک و علم و فناوری در تجاری‌ سازی طرح‌های دانش ‌بنیان اشاره کرد و گفت در حال حاضر این مجموعه حداکثر در قالب یک مرکز رشد فعالیت دارند و هنوز زمینی در اختیار پارک علم و فناوری جهت اجرای طرح‌ های دانش ‌بنیان و ایده‌ های برتر قرار نداده است.

کد خبر: ۳۱۴٬۰۴۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha