دلیل افت کیفیت اینترنت، استفاده از فیلترشکن هاست
وزیر ارتباطات:

دلیل افت کیفیت اینترنت، استفاده از فیلترشکن هاست

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بخشی از افت کیفیت اینترنت به دلیل استفاده از فیلترشکن‌هاست. با انجام کار تحلیلی و میدانی و احصای موارد، آسیب شناسی نهایی به مراجع مختلف ارسال شده است.

به گزارش بازار، «ستار هاشمی» امروز (سه شنبه) در حاشیه نشست با اعضای اتاق بازرگانی ایران در جمع خبرنگاران افزود: به‌طور موازی گلوگاه‌هایی نیز در شبکه وجود دارد که در حال رفع آنها هستیم؛ بخشی از این گلوگاه‌ها به زیرساخت‌های ارتباطی استان‌ها برمی‌گردد.

وی با اشاره به اینکه در سفر استانی به خراسان رضوی قول داده ایم که زیرساخت انتقال در هشت ماه آینده ۱۰۰ درصد افزایش یابد، گفت: در استان های دیگر نیز توسعه زیرساخت ها را انجام خواهیم داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به توسعه ارتباطات بین المللی در حوزه تجارت اشاره کرد و ادامه‌داد: ارتقاء نیاز به تامین تجهیزات و نصب و راه‌اندازی دارد که این امر به صورت طبیعی زمان می‌برد، اما در دستور کار است.

وی با اشاره به توسعه صادرات و تسهیل روابط، بیان‌داشت: از زمانی که مسئولیت وزارت ارتباطات را بر عهده گرفته ام ۲ سفر به یکی از کشورهای همسایه و آمریکای لاتین داشتیم،بسترهای خیلی خوبی در این کشورها برای استفاده از خدمات و محصولاتی که در کشور ما توسعه پیدا می‌کند، وجود دارد.

هاشمی ابراز داشت: در دولت، حضور بخش خصوصی در کشورهای مختلف را دنبال می کنیم، همچنین نگاه ویژه‌ای به دیپلماسی فناوری داریم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان‌کرد: یکی از ظرفیت‌هایی که ما در این خصوص داریم، کمک به شکل گیری زیست بوم فناوری در داخل کشور و در عرصه بین‌الملل است که در این زمینه معاونت فناوری وزارت ارتباطات به صورت مشخص ماموریت دارد تا شاهد گشایش در این امر باشیم.

تحقق برنامه هفتم بدون مشارکت بخش خصوصی امکان‌پذیر نیست

وی با اشاره به تکالیف برنامه هفتم توسعه در حوزه ارتباطات، گفت: تحقق برنامه هفتم بدون مشارکت بخش خصوصی امکان‌پذیر نیست. در جلسه ای که با حضور نمایندگان و اعضای اتاق بازرگانی داشتیم، دغدغه‌ها و راهکارها را شنیدیم که برای وزارتخانه راهگشا خواهد بود.

هاشمی تاکید کرد: در این جلسه موضوع اقتصاد دیجیتال و رشد آن مورد تاکید قرار گرفت، راهکارهای متعددی برای رشد اقتصاد دیجیتال وجود دارد که یکی از این موضوعات، ورود به بازار رسمی و ورود به بورس است.

وی ابراز امیدواری کرد:‌ در جلسات کارشناسی و تخصصی موضوع تسریع شود تا در آینده نزدیک شاهد حضور کسب و کارها و شرکت های دانش بنیان با سرعت بیشتری در فضای بورسی و جذب سرمایه باشیم.

این عضو کابینه دولت چهاردهم، به ورود فناوری به صنایع مختلف اشاره کرد و گفت: ما نیازهای عدیده‌ای را در صنایع مختلف احساس کردیم و پیشنهادهای مشخصی را با همکاری اتاق بازرگانی و بخش خصوصی برای صنایع مختلف تنظیم خواهیم کرد و در هیات دولت نیز ما از این موضوع دفاع می‌کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه‌داد: در خصوص ورود فناوری به صنایع مسائل را پیگیری می‌کنیم، وزرا همراهی خیلی خوبی با موضوعات هوشمندسازی و استفاده از هوش مصنوعی و بهره‌وری دارند.

کد خبر: ۳۱۳٬۶۱۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha