محمد رضا عابدانی در گفت و گو با خبرنگار بازار اظهار کرد:با شروع پاییز و آغاز فصل سرما مکاتباتی با استانداری و سازمان های متولی (سمت، جهاد کشاورزی، برق و...) در خصوص اطلاع رسانی به مراکز اضطراری و حساس و کلیه صنوف، نانوایی ها، صنایع و کلیه مصرف کنندگان در خصوص درخواست سوخت دوم جهت پیش بینی احتمالی قطعی گاز صورت گرفته است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه خراسان جنوبی گفت: لازم به ذکر است که برخی از مصرف کنندگان سال های گذشته سوخت جایگزین را دریافت نموده اند که با توجه به عدم قطعی گاز، همچنان ذخیره قبلی را دارا هستند.
تأمین سوخت دوم برخی از صنایع مهم خراسان جنوبی
عابدانی ادامه داد: در این خصوص قریب به ۹۵ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سیکل ترکیبی قاین و بیش از ۲۴ میلیون لیتر فرآورده به صنایع استان و بیش از ۲۳۰ هزار لیتر سوخت دوم به سایر مصرف کنندگان تحویل شده است.
وی در پاسخ به این سوال که میزان مصرف بنزین و گاز CNG در خراسان جنوبی چه میزان بوده و چه تعبیری نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است، اظهار کرد: توزیع بنزین در ۷ ماهه نخست سال جاری در استان نزدیک به ۲۷۵ میلیون لیتر بوده است که از این میزان۵۷ میلیون لیتر از طریق کارت سوخت در اختیار مجاری عرضه در استان توزیع شده است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه خراسان جنوبی با اشاره به میانگین مصرف روزانه یک میلیون و ۲۷۵ هزار لیتر بنزین در ۷ ماهه نخست سال جاری بیان کرد: میانگین مصرف روزانه این فرآورده بیش از ۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
عابدانی افزود: متوسط افزایش مصرف بنزین در کشور در ۷ ماهه ابتدای سال نزدیک به ۷ درصد و در خراسان جنوبی حدود ۸ درصد بوده است.
افزایش مصرف بنزین در شهریور گذشته
وی افزود: میانگین رشد کشوری مصرف بنزین در شهریور ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹/۴ درصد بوده است در حالیکه در استان خراسان جنوبی درصد مصرف فرآورده ۱۵/۶ افزایش یافته است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه خراسان جنوبیادامه داد: ناحیه فردوس با ۲۱ درصد افزایش درصدر رشد مصرف فرآورده بنزین در سطح استان و نواحی طبس، مرکزی و نهبندان در جایگاههای بعدی قرار دارند.
عابدانی یادآور شد: در ۷ ماهه سال جاری بیش از ۳۲ میلیون مترمکعب CNG در استان مصرف شده است که باعث صرفه جویی همین مقدار بنزین در استان بوده است.
نظر شما