آیا گوشی وکال خوب است؟ بررسی ۰ تا ۱۰۰ جزییات

آیا گوشی وکال خوب است؟ بررسی ۰ تا ۱۰۰ جزییات

افزایش قیمت موبایل‌های هوشمند باعث شده که بسیاری از مردم حتی نتوانند گوشی‌های اقتصادی و ارزان‌قیمت شرکت‌های معتبری چون سامسونگ و شیائومی را تهیه کنند.

به گزارش بازار، افزایش قیمت موبایل‌های هوشمند باعث شده که بسیاری از مردم حتی نتوانند گوشی‌های اقتصادی و ارزان‌قیمت شرکت‌های معتبری چون سامسونگ و شیائومی را تهیه کنند. اما این دسته از کاربران زیاد نگران نباشند چون حدود یک‌سالی است که گوشی‌های وکال Vocal روانه بازار ایران شده است تا به نیازهای این دسته از مشتریان پاسخ دهد. گوشی‌های هوشمند وکال مانند وی ۰ و وی ۱ حتی از گوشی‌های اقتصادی برندهای معتبر ارزان‌تر است و کاربران با بودجه‌های کمتر نیز می‌توانند این نوع گوشی‌ها را از بازار تهیه کنند.
شرکت آرکا تجارت بیستون که پیش از این با واردات گوشی‎های شیائومی و سامسونگ شناخته شده بود در اواسط اسفندماه ۱۴۰۲ گوشی‌های وکال را روانه بازار ایران کرده است. اکنون این گوشی‌ها مانند وکال V۰ و وکال V۱ به سفارش این شرکت و به‌صورت ODM در چین تولید شده‌اند و با قیمتی مقرون‌به‌صرفه در دسترس کاربران ایرانی قرار می‌گیرد.

طراحی گوشی‌های وکال V۰ و V۱

گوشی‌های وکال V۰ و V۱ ازنظر طراحی تقریبا نزدیک به گوشی‌های آیفون است که این موضوع کاملا در پنل پشتی این گوشی‌ها دیده می‌شود. ابعاد این دو گوشی به‌ویژه وکال وی ۱ بزرگ است اما این بزرگی به این معنی نیست که وزن آن‌ها زیاد است. مدل V۱ با وزن تنها ۱۹۶ گرم در دسترس کاربران قرار می‌گیرد.

این دو گوشی وکال فاقد استاندارد مقاومت در مقابل نفوذ آب و گرد و غبار بوده و از لحاظ ساخت، استحکام و مقاومت نیز کیفیت مناسبی ندارد. پنل پشتی وکال V۰ و V۱ از یک نوع پلیمر موسوم به PMMA و فریم گوشی‌ها نیز از جنس پلاستیک ساخته شده است. همچنین از نظر طراحی در جلوی گوشی حاشیه‌های زیادی در اطراف صفحه نمایش دیده می‌شود. یک ناچ قطره‌ای نیز در بالای صفحه نمایش تعبیه شده است که دوربین سلفی در داخل آن وجود دارد. البته در پشت گوشی نیز تفاوت‌هایی بین دو مدل گوشی V۰ و V۱ دیده می‌شود.

گوشی وکال v1

نمایشگر صفحه نمایش وکال V۰ و V۱

گوشی‌های وکال وی ۰ و وی ۱ مجهز به صفحه نمایش LCD تقریبا شبیه هم هستند. گوشی V۱ دارای صفحه نمایش ۶.۷۴ اینچی با وضوح ۷۲۰ در ۱۶۰۰ پیکسل و تراکم پیکسلی ۲۷۸ پیکسل در هر اینچ است. گوشی V۰ نیز مجهز به صفحه نمایش ۶.۵۶ اینچی با وضوح ۷۲۰ در ۱۶۱۲ پیکسل و تراکم پیکسلی ۲۶۹ پیکسل بر اینچ است.

تفاوت این دو گوشی وکال در قسمت صفحه نمایش دیده می‌شود که در گوشی وی ۱ از محافظ صفحه نمایش گوریلا گلس استفاده شده است. علاوه‌براین گوشی وکال وی‌۱ از نرخ تازه‌سازی تصویر ۹۰ هرتزی پشتیبانی می‌کند که مهم‌ترین مزیت آن در این قسمت نسبت به گوشی وی‌ ۰ و بسیاری از گوشی‌های هم قیمت است. این گوشی از لحاظ کیفیت، میزان روشنایی، دقت رنگ‌ها، کیفیت تصویر، دقت رنگ‌ها و میزان روشنایی شرایط خوبی ندارد.

آیا گوشی وکال خوب است؟ بررسی ۰ تا ۱۰۰ جزییات

همانطور که در  موبایل ۱۴۰ آمده است:

در بخش جلویی وکال V۱ یک نمایشگر ۶.۷۴۵ اینچی قرار گرفته است که از نوع LCD  بوده و به شما رزولوشن ۱۶۰۰ در ۷۲۰ پیکسل را ارائه می‌دهد. این مشخصات در این بازه قیمتی واقعا عالی است. هر اینچ از این نمایشگر ۲۷۸ پیکسل تعبیه شده است. در بازه قیمتی این گوشی معمولا تمامی نمایشگر‍‌ها نرخ‌نوسازی ۶۰ هرتز را پشتیبانی می‌کنند؛ اما در وکال V۱ خبری از این نرخ نوسازی پایه نیست و وکال تصمیم گرفته برای بالا بردن سطح انتظار در این بازه قیمتی از نرخ نوسازی ۹۰ هرتز استفاده کند. عملکرد نمایشگر در به نمایش گذاشتن محتوا واقعا عالی و روان است. در نتیجه می‌توان ۹۰ هرتزی بودن نمایشگر را یک نقطه قوت دانست. روشنایی نمایشگر در تمامی حالات کاملا قابل قبول است و با وجود اینکه یک گوشی اقتصادی است، همچنان می‌تواند در زیر نور آفتاب روشنایی خوبی داشته باشد و انتظار شما را از نمایشگر به واقعیت تبدیل کند.

سخت افزار و نرم افزار وکال V۰ و V۱

گوشی‌های وکال وی ۰ و وی ۱ دارای تراشه‌های سخت شرکت یونیساک بوده و از لحاظ عملکرد سخت افزاری و پردازشی قدرتمند نیستند. گوشی وکال V۱ مجهز به تراشه UMS۹۲۳۰ است.

این گوشی‌های وکال در بخش بازی نیز مشکلی ندارند و تقریبا همه بازی‌ها را می‌توانید اجرا کنید. البته در بازی‌های سنگین‌تر تنظیمات گرافیکی را روی حالت LOW قرار دهید تا با افت فریم روبه‌رو نشوید.

وکال V۱ دارای ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی و ۴ گیگابایت حافظه رم و وکال V۰ نیز مجهز به ۶۴ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی و ۳ گیگابایت حافظه رم است.

پشتیبانی از کارت حافظه جانبی میکرو اس دی و بلوتوث ۵.۰ از دیگر قابلیت‌های سخت افزاری این گوشی‌ها است. اسپیکرهای استریو در مدل وی ۱ بلندی صدای خوبی به کاربر ارائه می‌کند و کیفیت صدای این گوشی‌ها نیز معمولی است. بااین‌حال هیچ‌یک از این دو گوشی وکال از شبکه ۵G پشتیبانی نمی‌کنند.

گوشی‌های وکال Vocal ازلحاظ نرم افزاری، با شرایط مشابهی مواجه هستند. هر دو گوشیV۰ و V۱ از نسخه خام سیستم عامل اندروید ۱۳ بهره می‌برند که برای گوشی‌های پایین‌رده و ارزان‌قیمت، بهینه‌تر شده است.

باتری گوشی‌های وکال V۰ و V۱

هرچند گوشی‌های Vocal دارای تراشه و نمایشگر هستند اما جز دستگاه‌های کم مصرف محسوب می‌شوند. گوشی‌های وکال V۰ و V۱ دارای باتری پرظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی هستند که از شارژدهی بسیار خوبی برخوردارند.

گوشیV۰ از شارژ ۱۰ واتی پشتیبانی می‌کند که با استفاده از آن، فول شارژ کردن باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی، زمان تقریبا زیادی طول می‌کشد. در حالی‌که ‌گوشی وکال وی ۱ بااستفاده از شارژ سریع ۱۸ واتی، فول شارژ کردن باتری گوشی به حدود ۱۰۰ دقیقه می‌رسد.

دوربین گوشی‌های وکال V۰ و V۱

دوربین گوشی‌های وکال وی ۰ و وی ۱ دوربین چندان قدرتمند و با کیفیتی نیستند. این دوربین‌های خیلی معمولی بوده اما نباید آن را خیلی ضعیف و بی‌کیفیت بدانیم.

گوشی وکال V۱ مجهز به دوربین‌ مگاپیکسلی در پشت و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی در جلو است. گوشی وکالV۰ نیز دارای دوربین ۱۳ مگاپیکسلی درکنار حسگر تشخیص عمق میدان در پشت و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی در جلو است. دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی گوشی وکال V۱ در نور روز عملکرد خوبی ارائه می‌دهد. همچنین دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی گوشی وی ۰ در نور روز کیفیت تا حدودی قابل قبولی ارائه می‌کند اما در شب و مکان‌های تاریک فاقد این کیفیت است. همانطور که در سایت این برند آمده است:

AI camera is a pre-installed camera feature that helps you take better photos by intelligently identifying objects and scenes and optimizing the camera settings accordingly.


دوربین سلفی این دو گوشی وکال عملکرد بدی ندارند؛ به‌ویژه دوربین جلوی ۱۶ مگاپیکسلی مدل وی ۱ می‌تواند شما را راضی کند و تصاویر سلفی خوبی را بگیرد. برای ثبت تصاویر پرتره نیز این دوربین، عملکرد مناسبی ارائه می‌دهد. به‌طور کلی، عملکرد دوربین‌های گوشی‌های وکال مانند یک گوشی ارزان قیمت هستند و در این حد می‌توان از آن‌ها توقع داشت.

جمع‌ بندی

گوشی‌های وکال مانندV۰ و V۱ برای کاربرانی که مایل نیستند وجه زیادی برای این دستگاه‌ها بپردازند و بتوانند از این دستگاه‌ها برای کارهای معمولی و روزمره استفاده کنند مناسب است.

گوشی‌های Vocal هرچند ازلحاظ طراحی زیبا هستند، ولی کیفیت ساخت بالایی ندارند. عملکرد این گوشی‌ها در بخش شارژدهی باتری بسیار خوب است ولی در قسمت صفحه نمایش عملکرد مناسبی از آن‌ها شاهد نیستیم. گوشی‌های وکال در قسمت‌های دوربین، سخت افزار و نرم افزار نیز عملکردی کاملا معمولی به کاربر ارائه می‌دهند.

این گوشی‌ها برای گیمرها، عکاسان یا کاربران حرفه‌ای گزینه مناسبی نیست. اما برای کاربران مسن‌تر، رانندگان تاکسی‌های اینترنتی و همه کسانی که کارهای سبک و ساده با گوشی انجام می‌دهند گزینه مناسبی است بنابراین با توجه به نوع نیازتان گوشی موبایل خود را انتخاب کنید.

کد خبر: ۳۱۲٬۴۶۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha