هزینه های بازسازی ساختمان با بررسی یک مثال

هزینه های بازسازی ساختمان با بررسی یک مثال

افزایش تورم و قیمت مصالح مختلف در روزهای اخیر، خدمات بازسازی ساختمان را نیز تا حدودی تحت تاثیر قرار داده است.

به گزارش بازار، هزینه بازسازی کامل یک خانه ۹۰ متری بسته به شرایط و خواسته‌های افراد به طور متوسط از حدود ۵۳۰ میلیون تومان به بالا برآورد می‌شود.

این رقم نسبت به زمان مشابه در سال گذشته، بیش از ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش یافته است. در جدول زیر هزینه بازسازی بخش‌های مختلف یک آپارتمان ۹۰ متری به صورت تقریبی برآورد شده است:

نوع فضا

هزینه بازسازی (میلیون تومان)

سالن پذیرایی

۱۰۷

آشپزخانه

۱۶۵

دو اتاق خواب

۱۲۰

حمام

۶۵

سرویس بهداشتی

۷۷

این گزارش نشان می‌دهد، مبلغی که مردم در سال‌های نه چندان دور برای خرید مسکن باید تامین می‌کردند، در حال حاضر برای بازسازی کلی یک واحد ۹۰ متری نیز کافی نخواهد بود!

لازم به ذکر است که منبع و مرجع هزینه‌های بازسازی که در این صفحه به آن‌ها اشاره شده است، سایت ابنیه طراحان نصر می‌باشد؛ این شرکت با تجربه چندین ساله در بازسازی ساختمان‌های مختلف جداول هزینه‌های بازسازی را به تفکیک متراژ و انواع مختلف بازسازی در سایت خود قرار داده است که برای اطلاع دقیق‌تر از هزینه‌های بازسازی می‌توانید به وبسایت آن به نشانی atnasr.ir مراجعه نمایید.

در مورد هزینه‌های بازسازی به طور کلی هزینه‌هایی که بالاتر به آن‌ها اشاره شد تقریبی است و اگر به خدمات بازسازی ساختمان نیاز دارید، برای برآورد دقیق هزینه بازسازی بهتر است از چند شرکت و پیمانکار مختلف بخواهید که از منزل شما بازدید کنند و با توجه به شرایط و خواسته‌های شما، هزینه دقیق‌تری را برآورد نمایند.

توصیه می‌شود حداقل تا ۱۰ درصد از بودجه خود را به عنوان بودجه اضطراری کنار بگذارید تا بتوانید هزینه‌های غیرمنتظره‌ای که در طول پروژه رخ می‌دهد را مدیریت کنید.

همچنین بهتر است برای کاهش هزینه‌ها، از محصولات داخلی و مقرون‌به‌صرفه استفاده کنید. به عنوان مثال، کابینت‌های MDF یا شیرآلات شرکت‌های معتبر ایرانی گزینه‌های مناسبی هستند که با کیفیت نسبتا مناسب و قیمت کمتر در مقایسه با رقبای خارحی در دسترس شما قرار دارند.

برای تامین مصالح و تجهیزات همیشه یک انتخاب جایگزین داشته باشید. این کار به شما امکان می‌دهد تا در صورت نیاز، بدون ایجاد وقفه در پروژه، لوازم مورد نیاز را تامین کنید.

نکته مهمی که اغلب شرکت‌های ساختمانی به آن اذعان دارند، کاهش شدید تقاضای مردم برای خدمات بازسازی ساختمان است که مهم‌ترین دلیل آن افزایش شدید قیمت تجهیزات و مصالح ساختمانی است.

در مورد افزایش قیمت مصالح ساختمانی، با یک مثال از قیمت کاشی و سرامیک این موضوع را بررسی می‌کنیم. قیمت سرامیک الوند مدل ویستا با ابعاد ۶۰ در ۶۰ سانتی‌متر در آبان سال ۱۴۰۲ حدود ۲۲۰ هزار تومان بوده است در حالی‌که در آبان سال ۱۴۰۳، قیمت آن با حدود ۵۷ درصد افزایش به ۳۴۵ هزار تومان رسیده است.

در مصالح کناف نیز بررسی قیمت پودر بتونه کناف ۵ کیلوگرمی از حدود ۴۰ هزار تومان در آبان سال ۱۴۰۲ به ۵۶ هزار تومان در آبان ۱۴۰۳ افزایش یافته است؛ حدود ۴۰ درصد افزایش.

قیمت رنگ نیز وضعیت بهتری نسبت به سایر مصالح ندارد، رنگ تمام پلاستیک افرا ۱۲ کیلو گرمی کد ۱۰۰ آبان ماه ۱۴۰۲ حدود ۷۴۵ هزار تومان قیمت داشت، در حالیکه هم اکنون قیمت آن با حدود ۳۰ درصد افزایش به ۹۶۵ هزار تومان رسیده است.

همین افزایش قیمت در سایر مصالح، تجهیزات و تاسیسات ساختمانی نیز مشاهده می‌شود که خروجی آن افزایش چشمگیر هزینه های بازسازی ساختمان و خدمات پیمانکاری است.

در مجموع با وجود تورم و قیمت‌های موجود در بازار، سرمایه‌گذاری در بازسازی انتخابی هوشمندانه است و بازدهی خود را به شکل ارزش افزوده در ملک و افزایش کیفیت زندگی نشان می‌دهد.

تصور کنید هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوید، به خانه‌ای نگاه می‌کنید که دقیقاً مطابق با سلیقه و نیازهای شما طراحی شده است. رنگ‌های دلخواهتان، آشپزخانه‌ای که به‌راحتی کارهای آشپزی را در آن انجام می‌دهید، و فضایی که از نظر طراحی و راحتی در سطحی بهینه قرار دارد. اما بازسازی فقط به زیبایی و راحتی ختم نمی‌شود؛ بازسازی هوشمندانه و هدفمند می‌تواند به طور قابل توجهی ارزش ملک شما را افزایش دهد.

با توجه به قیمت آپارتمان‌های بازسازی شده می‌توان گفت که با انجام بازسازی علاوه بر اینکه کیفیت محل زندگی شما افزایش پیدا می‌کند، ارزش ملک شما نیز بیشتر خواهد شد. بر اساس آمار و تجربه‌های ثبت شده در سایت ابنیه طراحان نصر بازسازی اصولی و با برنامه‌ریزی دقیق می‌تواند ارزش آپارتمان‌های ۹۰ متری را تا چندین درصد در بازار افزایش دهد و شانس فروش و اجاره آن‌ها را با قیمت بیشتر، افزایش خواهد داد.

ارتباط موثر و نظارت بر فعالیت پیمانکاران از اهمیت بالایی برخوردار است. برای اینکه پروژه با کیفیت و در چارچوب بودجه به اتمام برسد، به نکات زیر توجه کنید:

جلسات هفتگی یا دو هفتگی با سرپرست یا ناظر پروژه خود داشته باشید و کیفیت و پیشرفت پروژه را کنترل کنید. این کار به شما امکان می‌دهد مشکلات احتمالی را سریعا شناسایی کنید تا پیمانکار مربوطه نسبت به رفع آن‌ها اقدام نماید.

همچنین توصیه می‌شود استانداردهای کیفی و مراحل اجرایی پروژه را مشخص کنید. برای هر بخش از پروژه چک‌لیستی داشته باشید و قبل از شروع مراحل بعدی، هر مرحله را ارزیابی و تایید کنید.

اگر در طول کار نیاز به تغییرات دارید، آن‌ها را در جلسه با ناظر پروژه خود به‌صورت کتبی صورتجلسه و ثبت کنید و از پیمانکار بخواهید با توجه به تغییرات جدید هزینه و زمان اجرا را مشخص کند. این کار از بروز اختلافات و سوءتفاهم‌های احتمالی در آینده جلوگیری خواهد کرد.

کد خبر: ۳۰۹٬۹۸۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha