نسرین احمدی در گفت و گو با خبرنگار بازار با اشاره به طرح تعالی صنعت کاشی و سرامیک ایران اظهار کرد: امسال برای اولین بار در صنعت کاشی و سرامیک ایران جایزه تعالی کاشی و سرامیک اجرا میشود.
رئیس کمیته اجرایی دبیرخانه تعالی صنعت کاشی و سرامیک ایران با بیان اینکه تاکنون کارهای اولیه طرح جایزه تعالی انجام شده و وارد فاز اجرایی شده است، افزود: از یکسال گذشته تاکنون جلسات متعددی در راستای هرچه بهتر برگزار شدن طرح تعالی انجام شده است و با بررسیهای انجام شده از مدل اروپایی 2020(EFQM) استفاده و تدوین شده است.
احمدی ادامه داد: با وجود اینکه سال اولی است که جایزه تعالی صنعت کاشی و سرامیک اجرا میشود و در گام نخست شاید برای خیلیها ناشناخته بود، اما خوشبختانه تاکنون استقبال خوبی از این طرح شده است و شرکتهای زیادی از این طرح استقبال کرده و با ما قرار داد بستند تا در این طرح حضور داشته باشند.
احمدی با اشاره به فرآیند جایزه طرح تعالی صنعت کاشی و سرامیک ایران افزود: فرآیند بدین صورت است که با شرکتهایی که اعلام آمادگی کردند، قرار داد منعقد میشود و در قالب این قرار داد باید تعهد به تعالی، تعهد به تقدیر نامه انجام شود.
رئیس کمیته اجرایی دبیرخانه تعالی صنعت کاشی و سرامیک ایران با بیان اینکه در این مرحلههای بعدی خود ارزیابی هم انجام میشود، ادامه داد: مرحله دوم بدین صورت است که شرکتها بعد از ثبت نام آموزشهای لازم را فرا میگیرند و طبق آن خود ارزیابی انجام میدهند.
احمدی گفت: در نهایت طبق آن معیارهایی که وجود دارد اظهارنامههایی را پر و سپس ارزیاب و مجموعهها، طبق اظهارنامهها، ارزیابی را انجام و نتیجه را به دبیرخانه ارسال میکنند.
وی افزود: همچنین بعد از ارسال گزارشهای ارزیابها یک تیم داوری که متشکل از اعضای کمیته علمی است در قالب تیم داوری ارزیابیها را نمره میدهند و نتیجه را به دبیرخانه ارسال میکنند.
رئیس کمیته اجرایی دبیرخانه تعالی صنعت کاشی و سرامیک ایران از برگزاری اختتامیه طرح تعالی صنعت کاشی و سرامیک ایران در ۴ اسفندماه ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: بعد از اعلام نتایج هر شرکتی میداند چه سطحی از جایزه را به دست آورده است.
احمدی افزود: نکته مهمتر اینکه بعد از اعلام نتایج کار ما با شرکتها تمام نمیشود، بلکه تازه کار دبیرخانه شروع میشود چرا که نتایج ارزیابها به شرکتها ارسال میشود تا بتوانند نقاط ضعف و قوت خود را پیدا کنند و به سمت بهبود بروند.
وی با بیان اینکه از ۲۰ آبان ماه تیمهای ارزیابی در مجموعهها حضور پیدا خواهند کرد گفت: تعداد ارزیابها از یک تا چهار نفر هستند و بسته به سطح و تعداد نفرات پرسنل شرکتها دارد و تاکنون از سراسر کشور برای حضور در این طرح ثبت نام کردهاند.
رئیس کمیته اجرایی دبیرخانه تعالی صنعت کاشی و سرامیک ایران با بیان اینکه طرح تعالی صنعت کاشی و سرامیک نگاهی بلند و مدت دار است گفت: نگاه ما براین است تا با توجه به مشکلاتی که سر راه صنعت کاشی و سرامیک وجود دارد برطرف شود.
احمدی با تأکید بر اینکه خراسان جنوبی ظرفیتهای بسیار خوبی در حوزه صنعت کاشی و سرامیک دارد، یادآور شد: از فعالان صنعت کاشی و سرامیک استان برای حضور در طرح تعالی کاشی و سرامیک دعوت میکنیم.
نظر شما