حسین ابوطالبی در گفت و گو با بازار اظهار کرد: در زمان ثبت جهانی شدن یزد، یکی از محورهایی که به آن تاکید شد بحث نوآوریهایی بود که در تاریخ یزد وجود داشته است، شیوههای مدیریتی میرابهای زمان قدیم برای تقسیم آب یکی از این نوآوریها بود که آنجا بسیار مورد توجه واقع شد.
وی اضافه کرد: سابقه موفق تاریخی مدیریت مصرف آب در یزد نشان دهندهی این است که ما میتوانیم از نوآوریهای امروز مثل بازار آب یزد در مدیریت پایدار مصرف آب استفاده کنیم. در مبحث مستقیم بازار آب، نکتهای که وجود دارد این است که ما با یک فضای دو سر برد روبرو هستیم.
رییس مرکز خلاقیت و نوآوری شهری یزد عنوان کرد: بازار آب با توجه به برنامهای که دارد قرار است از بخش صرفهجویی در مصرف آب، انتقال موقت شارژ آب را انجام دهد. این موضوع بسیار با اهمیت و ارزشمند است که بهره برداران تلاش خواهند کرد با صرفهجویی و ورود به بازار آب هم از منافع آن استفاده کنند و هم به به مدیریت آب به ویژه در بحث فضای سبز شهری کمک کنند.
وی گفت: می دانیم که در بازار آب، تا ۵۰ درصد از شارژ آب را می توانیم به بخش کشاورزی به صورت موقت انتقال دهیم. این بهترین بخش است که بازار آب به مدیریت فضای سبز شهری کمک کند تا شهرداری بتواند خریدار شارژهای عرضه شده در بازار باشد و شهروندان فضای سرسبزی را تجربه کنند.
نظر شما