به گزارش بازار، مسعود بارانی با تأکید بر ظرفیتهای شیلاتی ابوموسی گفت: صید و صیادی فعال، منابع گسترده و تنوع گونههای آبزیان و پتانسیل بالا در زمینه آبزیپروری دریایی از مهمترین توانمندیهای شیلاتی این شهرستان هستند.
وی افزود: از تصمیمات کلیدی این نشست، تشکیل کمیسیون ویژه توسعه شیلات ابوموسی با جلسات ماهانه، ارائه مشوقها برای صید و صیادی، جذب سرمایهگذار برای کارخانه تن ماهی ابوموسی، بازگرداندن شناورهای صیادی و تسریع در راهاندازی سردخانه ابوموسی توسط گروه جهادی حاج قاسم سلیمانی بود. همچنین، طرحهای مرتبط با تکثیر و پرورش ماهی در قفس در این جزیره نیز مورد بررسی قرار گرفت. قرار شد طی یک هفته، بسته حمایتی شیلاتی ابوموسی تهیه و پیگیری شود.
بارانی با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساختهای شیلاتی ابوموسی اظهار داشت: تحقق این اهداف نیازمند تصویب اعتبارات و حمایتهای استانی و ملی است.
مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به ظرفیتهای شهرستان ابوموسی، گفت: این شهرستان با برخورداری از بیش از ۱۰۰ فروند قایق و لنج صیادی، سالانه ۱۸۰۰ تن صید داشته و برای بیش از ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است. همچنین، ظرفیت ویژهای برای پرورش ماهی در قفس در این منطقه وجود دارد که در برنامههای توسعهای شیلات هرمزگان قرار گرفته است.
نظر شما